Το επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς: Εγκαινιάστηκε το Ι.ΚΤΕΟ Αβραμόπουλος Α.Ε.

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τελ. ενημ. 19:00 Στοχεύοντας στην κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών κάθε οχήματος με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αβραμόπουλος ΑΕ εγκαινίασε την Κυριακή το μεσημέρι τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στη Διάβα Καλαμπάκας.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, παρουσία του πρώην Προέδρου της Βουλής και πρώην Υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη, του πρώην Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ηλία Βλαχογιάννη, των Πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας Μικέλη Χατζηγάκη και Χαράς Ξάνθη, του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Μαγκούφη, του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα, της Αντιπεριφερειάρχου Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Θεσσαλίας Δήμητρας Νάτσινα, του Προέδρου του ΚΕΘΕΑ Χρίστου Λιάπη, του Προέδρου του Δ.Σ. Μετεώρων Νίκου Φωλίνα, του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου, του Προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Αναστάσιου Λάππα, του Προέδρου της Κοινότητας Διάβας Φώτη Αλέκου, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου.

Μετά τον αγιασμό ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η οικογένειά του δέχθηκαν τις ευχές για καλές δουλειές και καλή επιτυχία στην επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση.

Αμέσως μετά όλοι οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του ΚΤΕΟ που φιλοξενούν τις πλέον υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για τον έλεγχο κάθε οχήματος, και να δοκιμάσουν τον πλούσιο μπουφέ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ