Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Ενισχύει την τοπική κοινότητα της Καρδίτσας με δωρεά οχήματος στην Αστυνομική Διεύθυνση

Το νερό είναι «Πηγή Ζωής» – το ίδιο και η αίσθηση ασφάλειας. Με σταθερό γνώμονα την προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει για ακόμα μία φορά τον τόπο του, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και του αισθήματος ασφάλειας της περιοχής. Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο ανακοινώνει τη δωρεά ενός καινούργιου οχήματος προς την Αστυνομική Διεύθυνση της Καρδίτσας, με στόχο τη διευκόλυνση του έργου που επιτελούν οι αρμόδιες αρχές, ως ένδειξη αναγνώρισης των υπηρεσιών τους προς την τοπική κοινωνία.

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε από τους κυρίους Νίκο Κωστόπουλο, Οικονομικό Διευθυντή της ΘΕΟΝΗ ΑΕ και Δημοσθένη Αναστασίου, Διοικητικό Διευθυντή της ΘΕΟΝΗ ΑΕ. Το αυτοκίνητο παρέλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Καρδίτσας, κ. Σωτήρης Τσιακανίκας, ευχαριστώντας το Διοικητικό προσωπικό της ΘΕΟΝΗ ΑΕ για τη συνεχιζόμενη προσφορά της εταιρίας προς την τοπική κοινότητα.

Η συγκεκριμένη δωρεά εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, της Ελληνικής εταιρίας που προσφέρει το μεγαλύτερο αγαθό της φύσης, στην πιο ποιοτική του εκδοχή: το μοναδικό Ελληνικό Νερό με 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Ο τόπος μας, η πατρίδα μας, είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από κάθε μας πράξη. Το ΘΕΟΝΗ ξεκινάει από την Καρδίτσα και καταλήγει πάλι εδώ, προσπαθώντας να «επιστρέφει» τη στήριξη που λαμβάνει από τον τόπο του.

Ο κόσμος του ΘΕΟΝΗ είναι συναρπαστικός, γεμάτος ενυδάτωση και ευεξία!

Instagram: @theoninaturalmineralwater ΙΙ Facebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

#TheoniWater #DrinkNatureWise

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ