Κρεμ σοκολά με κακάο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΛΙΚΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

1 κιλό γάλα φρέσκο, πλήρες
80 γρ. ζάχαρη
70 γρ. κορν φλάουρ
40 γρ. κακάο.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα 900 γρ. γάλα και τοποθετούμε στη φωτιά.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ, το κακάο και το υπόλοιπο γάλα και τα αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα προτού το γάλα πάρει βράση.

Ανακατεύουμε ώσπου η κρέμα κοχλάσει και δέσει και μοιράζουμε σε ατομικά μπολ.

Μπορούμε να σερβίρουμε τις κρέμες χλιαρές ή να τις βάλουμε στο ψυγείο.

Για να μην κάνουν κρούστα, τις καλύπτουμε αν θέλουμε, με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά τους.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ