Με κύριο θέμα την προσεχή παράδοση εννιά διαδρομών μονοπατιών συνολικού μήκους 16,5 χλμ. στην περιοχή Γάβρου – Αγίου Δημητρίου κυκλοφορεί η εφημερίδα ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ της Παρασκευής 9 Μαΐου.
«Κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό περιπατητικό ταξίδι μέσα από μοναδικά τοπία και εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς, που θυμίζουν σε μικρογραφία τα Μετέωρα», δήλωσε ο Δήμαρχος Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος.
Στην προσεχή γιορτή της Μητέρας αναφέρεται στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.
Η Έφη Δούλη φιλοξενεί στα ΠΡΟΣΩΠΑ τη συγγραφέα Ρώνη Νικολάου.
Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ του Γιώργου Μπακόλα και στον ΤΥΠΟ & ΥΠΟΓΡΑΜΜΟ του Γιάννη Ψαρρή.
Γράφουν επίσης οι: Νίκος Κατοίκος, Ευάγγελος Φουφίκος και Ιωάννης Αλμπάνης.
Στο δισέλιδο ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ διαβάστε : Διατροφικές συμβουλές για υγιή γήρανση (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος – Διατροφολόγος), Η σωστή στάση σώματος στην εργασία: Το “Κλειδί” για υγεία και απόδοση (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), “Δεν έχω αυτοπεποίθηση”: Πώς μπορείτε να βοηθήσετε έναν έφηβο να το ξεπεράσει για πάντα! – Τι είναι το Triplex καρωτίδων και πότε πρέπει να το κάνουμε.
Στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ δείτε το αφιέρωμα στην πορεία της ομάδας της Κρύας Βρύσης, την τοπική επικαιρότητα και άλλες ειδήσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ
