Λάρισα: Σε λιγότερο από 4 ημέρες κάλυψαν 1821 χιλιόμετρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Λιγότερο από τέσσερα 24ωρα χρειάστηκαν Λαρισαίοι (και όχι μόνο…), για να καλύψουν τον στόχο των 1.821 χιλιομέτρων που έθεσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και να γιορτάσει έτσι την συμπλήρωση των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Η καινοτόμα αυτή δράση έτυχε μεγάλης προβολής από πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ στη συνέχεια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρέξουν γι’ αυτό το σκοπό και άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα.

«Ήταν κάτι πολύ συγκινητικό. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια. Από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Σύρο από τον Έβρο μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας έστελναν μηνύματα», εξηγεί στο Larissanet.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας κ. Απόστολος Γούλας.

Τελικά ήταν λίγα τα χιλιόμετρα όμως η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ. «Μπορούν να τρέχουν όλοι μέχρι την 25 η Μαρτίου όπως είχαμε βάλει στόχο αρχικά και να δούμε πόσα χιλιόμετρα θα καταγραφούν συνολικά» προσθέτει και εξηγεί πως μπορούν να βάζουν τα ανάλογα Hashtag #ΣΜΝΛ #1821 #ΣΜΝΛ1821

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τρόπος αυτός ήταν απόλυτα ασφαλής για όλους, αφού δεν έτρεξαν πολλά άτομα μαζί, ενώ έτυχε μεγάλης αναγνώρισης. Γι’ αυτό το λόγο, θα επαναληφθεί με άλλη αφορμή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ