Η κοπή πίτας και ο χορός της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου εκδηλώσεων «ΚΤΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑ» με την ευλογία του Ιερέα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Ανχη (Θ) πατέρα Θεολόγου Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) το βράδυ του Σαββάτου 16/2/2019.

Την ενότητα και συναδελφική αλληλεγγύη που πρεσβεύει η ΕΣΠΕΘ υπό την σκέπη και αρωγή της Ομοσπονδίας μας, της ΠΟΜΕΝΣ, τόνισε ο Πρόεδρός της Κώστας Παπαδούλης. Χαιρετισμό απέστειλε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρης Ρώτας με τις ευχές του για καλή και δημιουργική χρονιά στην ΕΣΠΕΘ και τα μέλη της, υπογραμμίζοντας τα τρέχοντα γεγονότα που αφορούν στις διεκδικήσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Καλομπάτσιος Χρήστος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτριος Δεληγιάννης οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες με φαγητό, ποτό, χορό, συνάντηση συναδέλφων, βράβευση μελών που διαπρέπουν στον αθλητισμό, χωρίς βέβαια να λείπει η συγκίνηση το κέφι και τα πλούσια δώρα.

Το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση αυτή με την παρουσία τους, τους εκπροσώπους της πολιτείας που παρευρέθηκαν καθώς και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν τα δώρα.

Τέλος ευχαριστούμε τη διεύθυνση του πολυχώρου «ΚΤΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑ» κ. Γρηγόρη Καψιώχα για την χορηγία της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και άψογη εξυπηρέτηση και το ζεστό περιβάλλον που φιλοξένησε την εκδήλωσή μας.
Καλή χρονιά, και του χρόνου !

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας
Κωνσταντίνος Παπαδούλης          Χρήστος Καρανάσιος
Ανθστης (ΤΧ)                   Ανθστης (ΤΧ)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img