Δύο Bολιώτικες ομάδες θα πάρουν μέρος στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ στο κλειστό του Αγ. Θωμά αύριο Κυριακή (4/1).
Ίωνας και Αγριά νίκησαν εύκολα τον Νέο Κεραυνό Λάρισας και την Α.Ε. Τρικάλων αντίστοιχα, στους σημερινούς (3/1) ημιτελικούς του Final- 4 κι έτσι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, που θα είναι σίγουρα… βολιώτικο!
Πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 77-65, αφού προηγήθηκε στο 30’ με 72-46, επικράτησε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό ο Ίωνας του Νέου Κεραυνού Λάρισας, με το σύνολο του Παναγιώτη Νάνη να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και να κρατά δυνάμεις στην τελευταία περίοδο.
Στον δεύτερο ημιτελικό η Αγριά επιβλήθηκε με 84-63 της Α.Ε. Τρικάλων.
Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να φτάσουν γρήγορα σε νταμπλ σκορ 22-11, η Α.Ε.Τ. μείωσε σε 30-29 στη συνέχεια και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Βασίλη Κοντάκη στο +5 (37-32).
Στο δεύτερο μέρος η Αγριά πήρε αποστάσεις κυριαρχώντας στο παιχνίδι, αφού στο 30’ ήταν μπροστά με 65-51 και απλοποίησε ακόμη περισσότερο τα πράγματα στην 4η περίοδο, κατά την οποία αύξησε τη διαφορά, φτάνοντας την και πάνω από τους είκοσι (79-58, +21), για να κερδίσει τελικά με +19.
Πηγή: magnesiasports





































































