01.05.2024

Με διαφοετική φιλοσοφία προχωρά η Ακαδημία του Α.Σ. Μετέωρα

Με διαφορετική φιλοσοφία προχωρά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ 1929. Πρωταρχικός στόχος των Ακαδημιών του συλλόγου μας είναι η άρτια τεχνική εκπαίδευση των αθλητών,η ολοκλήρωση της προσωπικότητας τους μέσα από τις αρχές του αθλητισμού καθώς και η εκπαίδευση τους στις αρχές του Αθλητισμού σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη, το «ευ αγωνίζεσθε» και τις αξίες του Αθλητικού Σωματείου Α.Σ. Μετέωρα.

 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Ράτζας Γεώργιος και το Δ.Σ θεωρεί ότι η Ακαδημία της ομάδας μας πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή στα παιδιά της περιοχής μας και όχι μόνο.

Στο εν λόγω πλαίσιο η ομάδα μας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κουτσούμπα Βαγγέλη στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή, ο οποίος θα έχει την επίβλεψη και τον έλεγχο της εύρυθμης λειτουργίας της ακαδημίας μας.

Δύο ικανοτατοι προπονητές οι Καραμούζης Γιώργος (K-16) και Δεσποτούλης Δημήτρης(K-14) θα στελεχώσουν τα μεγάλα ηλικιακά group του συλλόγου μας. Αναμένεται ανακοίνωση για τους προπονητές των μικρότερων ηλικακών group καθώς και για τον προπονητή που θα εκπαιδεύσει τους μικρούς μας Τ/Φ. Γραμματειακή υποστήριξη : Γλυκερία Καραγκούνη Τηλέφωνο Ακαδημίας: 6987229609.

Ώρες επικοινωνίας 15:00μ.μ – 17:00μ.μ. Σας ευχόμαστε Υγεία και καλή σχολική-ποδοσφαιρική χρονιά!!!

Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
  Ακολούθησε μας στο YouTube

Διαβάστε Επίσης

Επόμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?