Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στη Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας – Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΜΟ.ΛΕ.Κ , την Τρίτη 2/11, οι προγραμματισμένες από την Γενική Συνέλευση αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελ. Επιτροπής.

Με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, 23 μέλη από τα συνολικά 31 με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου προσήλθαν και συμμετείχαν στην διαδικασία. Η κάλπη άνοιξε στις 19:00 από την εφορευτική επιτροπή η οποία αποτελούταν από τα 2 μέλη που είχαν οριστεί για τον σκοπό αυτό από την Γενική Συνέλευση και από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο (Δικηγόρο) που είχε οριστεί, κατόπιν αιτήσεως του Σωματείου, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων.

Η ψηφοφορία έγινε με την διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό (Άρθρο 16 του καταστατικού) αλλά και με τις τροποποιήσεις που έχουν επέλθει από την Νομοθεσία και αφορούν τις Αρχαιρεσίες των Αθλητικών Σωματείων. (Άρθρο 2 του Ν. 4726/20 , Φ.Ε.Κ Α’ -181/18.9.2020). Για πρώτη φορά σε εκλογές του σωματείου μας εγινε ψηφοφορία με ψηφοδέλτιο το οποίο υποδιαιρείται σε 3 μέρη με το 1ο μέρος να περιλαμβάνει τους υποψηφίους για την θέση του Προέδρου, το 2ο τους υποψηφίους για τις λοιπές θέσεις του Δ.Σ. και το 3ο τους υποψηφίους για την Ε.Ε.

Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν ήταν: 1 για την θέση του Προέδρου, 9 για τις λοιπές θέσεις του Δ.Σ. και 3 για Ε.Ε.
Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής: Ψήφισαν 23, έγκυρα 23, άκυρα 0, λευκά 0 και εκλέγονται οι κάτωθι:

Πρόεδρος
Σταύρος Μακρής (21 Ψήφοι)

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Αβραμόπουλος Φώτης (19 Ψήφοι)
Θεοχάρης Γεώργιος (13 Ψήφοι)
Καλοστύπης Παναγιώτης (20 Ψήφοι)
Πινιάρας Βασίλειος (17 Ψήφοι)
Προυφόπουλος Αθανάσιος (13 Ψήφοι)
Τάκος Παναγιώτης (21 Ψήφοι)

Μέλη Ε.Ε.
Γκαγκανάτσιος Ευάγγελος (18 Ψήφοι)
Κύργιας Οδυσσέας (19 Ψήφοι)
Προύφας Αντώνιος. (20 Ψήφοι)

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει θητεία 2 ετών, θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στις προβλεπόμενες από το Νόμο προθεσμίες, ώστε να συνεχιστεί ομαλά η Διοίκηση του Σωματείου.
Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την συμμετοχή τους στην διαδικασία και τον κ. Παπαχρήστο Δημήτριο για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντών του ως πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής .

Για το απερχόμενο Δ.Σ.
Ο Γ. Γραμματέας: Τάκος Παναγιώτης

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ