Α.Σ. Μετέωρα: Δεν επετεύχθη η απαρτία, οριστικά στις 3 Αυγούστου η Γενική Συνέλευση

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Όπως αναμενόταν δεν επετεύχθη η απαιτούμενη απαρτία στην πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Σ. Μετέωρα που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα.

Έτσι, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:
• Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης
• Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης.

Κρίσιμη καμπή για την ιστορική ομάδα των Μετεώρων

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την ιστορική ομάδα των Μετεώρων από το φετινό καλοκαίρι, καθώς θα αναλάβει την τύχη της ομάδας στο μεταβατικό αυτό στάδιο μία νέα Διοίκηση.

Η Διοίκηση με Πρόεδρο τον Κώστα Βαβίτσα ανήκει στο παρελθόν, καθώς με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της ομάδας, κι έτσι είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να βγουν μπροστά νέα πρόσωπα. Βέβαια, αυτό δεν αποκλείει εκ νέου υποψηφιότητα του Κώστα Βαβίτσα.

Πάντως, σε αυτό το κρίσιμο σημείο είναι ανάγκη να βγει μια Διοίκηση που θα ενώσει τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου μας.

Χρειάζονται πρόσωπα με όραμα για γρήγορη επάνοδο στη Γ’ Εθνική και για διατήρησή της σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Χρειάζονται πρόσωπα που θα φέρουν τον κόσμο ξανά στο γήπεδο, μετά από μία μακρά περίοδο που δεν επιτρέπονταν φίλαθλοι στις κερκίδες.

Βέβαια, αρκετές φορές στο παρελθόν έχουμε διαπιστώσει ότι οι φίλαθλοι δεν στήριξαν την ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο όσο θα έπρεπε.Γι’ αυτό και το τονίζουμε τώρα, που αναγκαστικά, μετά από τον υποβιβασμό, είναι αναγκαία η επανεκκίνηση.

Η ομάδα σαφώς και θα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, καθώς και από παλιά που αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική. Το ζητούμενο για την ομάδα των Μετεώρων είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα επαναφέρει την ομάδα στη Γ’ Εθνική,καθώς, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, πρέπει να ξεπεραστούν τα εμπόδια των ομάδων του νομού μας και στη συνέχεια των αντιπάλων στα μπαράζ ανόδου, κάτι που φυσικά θα είναι αρκετά δύσκολο.

Όλα αυτά είναι γνωστά στον φίλαθλο κόσμο της πόλης, και ήδη έχουν αρχίσει να συζητούνται διάφορες λύσεις.

Σημαντικό είναι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή να παραβρεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη στη Γενική Συνέλευση, για να μην ζήσουμε ξανά το επαναλαμβανόμενο σκηνικό των τελευταίων ετών με πρωταγωνιστές και εκλέκτορες γνώριμα πρόσωπα. Σαφώς και είναι απαραίτητη η δική τους παρουσία, αλλά πρέπει να προστεθούν σε αυτούς και άλλοι νέοι – και όχι μόνο ηλικιακά.

Ας είναι η προσεχής Γενική Συνέλευση η αρχή για μία νέα πορεία μακριά από αυτοκαταστροφικές καταστάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ