Μόνο έξι αθλητικά σωματεία του Δήμου Μετεώρων εγγράφηκαν στο Μητρώο της ΓΓΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σύμφωνα με τον ν.4373/2016, ο οποίος προβλέπει τη δημιουργία Μητρώου Αθλητικών Φορέων, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έθεσε για πρώτη φορά σε λειτουργία το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων», το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη καταγραφή του συνόλου των Αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που διαθέτουν την ειδική Αθλητική αναγνώριση.
Η προθεσμία Ολοκλήρωσης και Υποβολής της Αίτησης έληξε στις 31/12/2020, ενώ η προθεσμία για επαναϋποβολή αιτήσεων ή υποβολή Αίτησης θεραπείας έληξε στις 22/01/2021 .

Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώθηκε ότι το Μητρώο θα παραμείνει ανοικτό και πέραν αυτής της προθεσμίας, ωστόσο στις 3 Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης απέστειλε επιστολή στους Δήμους, τους οποίους καλεί να συστρατευτούν με την αθλητική πολιτική ηγεσία, και να μην επιτρέπουν τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα ερασιτεχνικά σωματεία που είναι εκτός Μητρώου ΓΓΑ.

Μόνο 6 από τον Δήμο Μετεώρων

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τον Δήμο Μετεώρων μόνο έξι σωματεία έχουν ενταχθεί στο Μητρώο και πέντε από αυτά (για τα οποία έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος) πρόσφατα επιχορηγήθηκαν με ποσό 2.500 ευρώ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των Σωματείων, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19.

Τα σωματεία του Δήμου Μετεώρων που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο είναι τα εξής
(Επωνυμία Σωματείου, Αθλημα, Kωδικός ΓΓΑ):

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ, ΣΤΙΒΟΣ, ΚΩΔ. ΦΟ36
• ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΜΕΤΕΩΡΩΝ, ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ, ΚΩΔ. ΦΟ21
• ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ-ΜΕΤΕΩΡΑ (ΜΟ.ΛΕ.Κ.), ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, ΚΩΔ. ΦΜ29
• ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ, ΚΑΡΑΤΕ, ΚΩΔ. ΞΑ72
• ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΚΑΡΑΤΕ, ΚΩΔ. ΦΧ40
• ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ, ΚΩΔ. ΦΑ81.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ