Δεν πέρασε η πρόταση ενοποίησης των Super League 2 και Football League

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Δεν συγχωνεύονται Super League 2 και Football League, καθώς η πρόταση ενοποίησης των δύο κατηγοριών δε συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Στη χθεσινή (3/08) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής κατηγορίας, δέκα ομάδεςψήφισαν υπέρ, ενώ πέντε κατά, με αποτέλεσμα η πρόταση να μησυγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή αναφέρεται πως το δ.σ. αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και πως παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί αναδιάρθρωσης με 18 ομάδες στη Super League, 16 στη Super League 2 και 14 στη Football League.

Όσον αφορά στην έναρξη της νέας περιόδου αποφασίστηκε να γίνει στις 4 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20.

Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 14 ομάδες.

2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ