Συμμετοχή της ΟΛΚ στη Συμβουλευτική Επιτροπή Πεζοπορικών-Ορεινών Δραστηριοτήτων

Με το υπ’ αριθ .πρωτ. 103953 από 13-7-2020 έγγραφο του Τμήματος Προστασίας και Διαχείρισης Δασών της Διεύθυνσης Δασών Τρικάλων ορίστηκε η Συμβουλευτική Επιτροπή Πεζοπορικών-Ορεινών Δραστηριοτήτων, ΣΕΠΟΔ ,που αφορά στην περιοχή του Δασαρχείου Καλαμπάκας.

Η επιτροπή αυτή είναι πενταμελής, (1 τακτικό μέλος και 1 αναπληρωματικό ),από τους εξής φορείς α) Δασαρχείο Καλαμπάκας , β )Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας ,γ) Τμήμα Τουρισμού- Πολιτισμού Π. Ε. Τρικάλων, δ )Σύλλογο Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων και ε) Δήμο Μετεώρων . Έργο της ΣΕΠΟΔ είναι τα οριζόμενα στο άρθρο 15 ,παρ. 3 της 151344/165/30-1-2017 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και ενέργειας. Οι υποχρεώσεις της αναφέρονται στις παραγράφους 4 και 5 του ίδιου άρθρου, της ίδιας Υπουργικής Απόφασης.

Η επιτροπή αυτή είναι μη αμειβόμενη και η θητεία της λήγει σε δύο(2) έτη.(13-7-2022). Με το έγγραφο αυτό ορίστηκαν να συμμετέχουν σ’αυτή ,από την Ο.Λ.Κ. , ως τακτικό μέλος ο Σιάχος Αχιλλέας ,Πρόεδρος του Συλλόγου και ως αναπληρωματικό μέλος ο Μητρονάτσιος Αριστείδης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ