Τι θα ισχύσει για τις ομάδες της ΕΠΣ Τρικάλων μετά από την οριστική αναστολή των πρωταθλημάτων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μετά από τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την οριστική αναστολή των πρωταθλημάτων της Γ΄ Εθνικής και των τοπικών μπορούμε με κάποιες επιφυλάξεις να αναφέρουμε τι θα ισχύσει για τις ομάδες της ΕΠΣ Τρικάλων.

Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής αναδεικνύεται ο πρωτοπόρος Πιερικός, ο οποίος παίρνει και την άνοδο για τη Football League.

Άγνωστο είναι τι θα αποφασιστεί για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, όμως αν ληφθεί υπόψη η βαθμολογία μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, Μετέωρα (10η θέση) και Νεοχώρι (13η θέση) θα υποβιβαστούν την Α΄ Ερασιτεχνική.

Η Φήκη είναι η ομάδα που θα πάρει την άνοδο για τη Γ΄ Εθνική, ενώ, αν υποβιβαστούν τελικά Μετέωρα και Νεοχώρι, τότε ενδεχομένως θα υποβιβαστούν 5 ομάδες από την Α΄ Ερασιτεχνική, από την 14η θέση και κάτω, δηλαδή Ταξιάρχες, Μεγαλοχώρι, Ριζαριό, Δροσερό και Πηγή.

Από τη Β΄ Ερασιτεχνική παίρνουν την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική ΑΕΤ Κηπακίου και Αχιλλέας Μπάρας από τον α΄ όμιλο, και Θεόπετρα και Βαλτινό από τον β΄ όμιλο.

Έτσι, η Α΄ Ερασιτεχνική, εφόσον επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, θα απαρτίζεται τη νέα σεζόν 2020-21 από τις εξής (18) ομάδες: Μετέωρα, Νεοχώρι, Βράχο Καστρακίου, Κεφαλόβρυσο, Αγία Μονή, Πύργο, Δήμητρα, Πορταϊκό, Σαράγια, Πυργετό, Λυγαριά, Μεγάλα Καλύβια, Παραληθαίους, Κρύα Βρύση, ΑΕΤ Κηπακίου, Αχιλλέα Μπάρας, Θεόπετρα και Βαλτινό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ