Αποχωρεί από το στάδιο της Καλαμπάκας ο ανάδοχος του έργου κατασκευής του ταρτάν

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Οι πληροφορίες που μοιραστήκαμε μαζί σας μέσα από την εφημερίδα «Τα Μετέωρα» για πρόβλημα στην εξέλιξη της εργολαβίας για την κατασκευή του ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας αποδείχθηκαν σωστές.

Σήμερα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο ανάδοχος του πολυπόθητου έργου αποχωρεί από το στάδιο, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει σε συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον Δήμαρχο Μετεώρων.

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το έργο αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς προχώρησε, και πλέον μένει να δούμε αν θα αποδειχθούν βάσιμες και οι ανησυχίες όλων των αθλουμένων για την κατασκευή του ταρτάν.

Το έργο πιθανώς πρέπει να πάει για επαναπροκήρυξη και ενδεχομένως να χρειαστεί να αφαιρεθεί και η άσφαλτος που έπεσε, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Πρόκειται πραγματικά για μία δυσάρεστη εξέλιξη σε ένα έργο που πέρασε στην κυριολεξία «από σαράντα κύματα» και πολλές υποσχέσεις. Ευχόμαστε να μην παραπεμφθεί στις ελληνικές καλένδες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δήμαρχος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΚΑΜ είχε δηλώσει ότι τα όποια προβλήματα είχαν διευθετηθεί και ότι ο εργολάβος θα άρχιζε τις εργασίες τέλος Φεβρουαρίου και σε ένα μήνα θα είχε ολοκληρωθεί το έργο!!!
    Τι προέκυψε ,στο μεσοδιάστημα, και έχουμε αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη;
    Μήπως όμως είναι και ευκαιρία να γίνει μελέτη για 8 και πάνω διαδρομές για να μπορούν να γίνονται αθλητικοί αγώνες στίβου μεγάλου βεληνεκούς που με τη σειρά τους θα φέρνουν πολύ κόσμο στην περιοχή;
    Ας το δουν καλύτερα στη δημοτική αρχή είναι η άποψή μου και να μετατρέψουν την απογοήτευση ως ευκαιρία!!!

  2. Ο Ράντος έβγαλε τις selfies του πριν δυο χρόνια, η κορδέλα και τα ψαλίδια μπήκαν ντουλάπα…τα βραβεία των ποδοσφαιριστών ευτυχώς δεν τυπώθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ