Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας: «Πρότυπο» διοργάνωσης... με «Υψηλού επιπέδου» συμμετοχές ο 4ος αγώνας Scramble...

ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας: «Πρότυπο» διοργάνωσης… με «Υψηλού επιπέδου» συμμετοχές ο 4ος αγώνας Scramble Κεντρικής Ελλάδας

-

Με προετοιμασία ενός και πλέον μήνα και με σύμμαχο τον καιρό των τελευταίων ημερών που δημιούργησε ένα εκπληκτικό τερέν , 39 αναβάτες στηθήκαν στην εκκίνηση του 4ου αγώνα Scramble για το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας στην Καλαμπάκα.

Η οργάνωση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πραγματοποίησε έναν αγώνα «ΠΡΟΤΥΠΟ» για τα δεδομένα των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα. Τα χρονόμετρα στήθηκαν , η υδροφόρα έβρεξε την πίστα motocross και ενώ ο Θοδωρής Φορτουνης με τον Χρήστο Αυγερο , από το γυμναστήριο “SPARK” , έκαναν «ζέσταμα» με πρωινή γυμναστική στους αθλητές οι 22 κριτές πήραν την θέση τους για τον έλεγχο της διαδρομής. Οι πολλοί θεατές είχαν αρχίσει από νωρίς να καταφθάνουν στον χώρο και να αναζητούν το σημείο που θα τους προσφέρει την καλύτερη θέαση του αγώνα .Μαζί τους και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Μετεώρων κ. Νίκος Φώλινας (Έργων) & κ. Δημήτριος Κόττης (Αγροτικής Ανάπτυξης) συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας κ. Αθανάσιο Σινάνη , οι οποίοι έδωσαν ο καθένας από μια εκκίνηση από τις 3 που έγιναν στον αγώνα , κατεβάζοντας την καρό σημαία. Με το πρόγραμμα να κυλαει κανονικά ο Τεχνικός Έλεγχος τελείωσε στις 10:25 και μετά την προαναφερόμενη γυμναστική οι Αθλητές στις 10:55 συγκεντρώθηκαν στο park ferme για την ενημέρωση τους σχετικά με την διαδρομή και στις 11:00 ξεκίνησαν πίσω από τον πλοηγό τον Γύρο Αναγνώρισης.

Εκκίνηση λοιπόν στις 11:11 για τις Κατηγορίες S1 / S2 με 15 αθλητές , στις 11:12 για τις κατηγορίες SSenior / SExpert με 14 αθλητές και τελευταίες στις 11:13 οι κατηγορίες SB / SJunior με 10 Αθλητες

Με 10 συμμετοχές η S1 ήταν η πολυπληθέστερη αλλά και με πολλούς υποψηφίους «μνηστήρες» για την 1η θέση . Ντεβετζης , Δημητρίου , Δεληγιάννης , Μουστάκας , Γανωτής , Δαρδιωτης & Σαλταπίδας ξεκίνησαν δυναμικά των αγώνα..Με τις εγκαταλείψεις όμως των Δημητρίου , Δεληγιάννη & Δαρδιώτη(Περαστικά..!!) ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Ντεβετζης Ιωάννης (ΜΟ.ΛΕ.Τ) είδε 1ος την καρό σημαία. Πίσω του τερμάτισαν 2ος Μουστάκας Κωνσταντίνος (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β) και 3ος Γανωτής Μανώλης (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β) .Την εξάδα συμπλήρωσαν 4ος Σαλταπίδας Κωνσταντίνος (ΜΟ.ΛΕ.Κ) , 5ος Τσιουμας Ιωάννης (ΛΕ.Μ.Σπερχειάδας) και 6ος Γκουρλης Στέφανος (ΛΕ.Μ.Σπερχειάδας).

Στην S2 ο “Συνήθης Ύποπτος” Μπούτλας Χρήστος (Σ.ΜΟ.ΚΙ) δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους συναθλητές του και πηρέ μια ακόμη νίκη. 2ος Ο Διδάγελος Θεόδωρος και 3ος ο Τρικαλινός γερόλυκος του motocross Κωφός Θωμάς (Μ.Α.Σ.Τ). Την Πεντάδα έκλεισαν οι Παππάς Δημήτριος 5ος (Μ.Α.Σ.Τ) & Μακρής Χαράλαμπος 6ος (Σ.ΜΟ.ΚΙ).

Η κατηγορία SExpert και η εμφάνιση 2 Πρωταθλητών από Enduro & Motocross και του 1ου στην Κατηγορία Ε1 στον τελευταίο Αγώνα του Πανελ. Πρωτ. Enduro , ήταν αυτή που όλοι περίμεναν να δουν . Σιαφαρίκας , Γεωργαντάς & Βαρσάμης έδειξαν με τον ποιο περίτρανο τρόπο γιατί θεωρούνται από τους καλυτέρους οδηγούς στην Ελλάδα. Μπορεί μάχες μεταξύ τους να μην είδαμε αρκετές – παρά μόνο στους 1ους Γύρους- αλλά ο τρόπος οδήγησης τους , οι προσπεράσεις τους αλλά και το αέρινο στυλ στα άλματα αλλά και στα μπερμ της πίστας motocross αποζημίωσαν με το παραπάνω. Για την Ιστορία 1ος Τερμάτισε ο Γεωργαντάς Αλέξανδρος (Μ.Α.Ο.Κ) που έκανε και το καλύτερο χρόνο γύρου σταματώντας το χρονόμετρο στο 5:09:667, 2ος ο Σιαφαρίκας Βασίλειος (Μ.Ο.Γ) και 3ος ο Βαρσάμης Δημήτριος (Σ.ΜΟ.ΚΙ).Την εξάδα συμπλήρωσαν 4ος ο Τσιακος Αργύρης (Μ.Α.Ο.Κ) , 5ος ο Οφιδης Σοφοκλής (Μ.Α.Ο.Κ) και 6ος ο Σκλαβωνιτης Παναγιώτης (Μ.Α.Ο.Κ). Εδώ αξίζει να αναφέρουμε όμως τον 7ο Κουκούτση Γεώργιο (ΛΕ.ΜΟ.Καλαματας) και τον 8ο Τενεκετζή Λαμπρό (ΛΕ.ΜΟ.Καλαματας) μιας και ταξίδεψαν από την Σπαρτή για να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στην κατηγορία SB είδαμε αρκετές εναλλαγές και μάχες αλλά όχι για την 1η θέση αφού ο Γαλαζουλας Κωνσταντίνος (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β) ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και τέθηκε γρήγορα επικεφαλής χωρίς να απειληθεί από κανέναν. Πίσω του τερμάτισαν δυο αναβάτες του περιφερειακού από τα “παλιά” , ο Προυφόπουλος Αθανάσιος (ΜΟ.ΛΕ.Κ) 2ος και ο Μπενάκης Γεώργιος (Σ.ΜΟ.ΚΙ) 3ος οι όποιοι έκαναν ένα ωραίο αγώνα . Την εξάδα συμπλήρωσαν , 4ος ο Στανιός Κωνσταντίνος (Σ.ΜΟ.ΚΙ) , 5ος ο Τσικέλης Δημοσθένης (ΜΟ.ΛΕ.Κ) και 6ος ο Τσαδίμας Αναστάσιος (ΜΟ.ΛΕ.Τ) που επέστρεψε στο Περιφερειακό μετά από τον τραυματισμό του στον αγώνα του Βόλου.

Στην Κατηγορία SSenior πρώτος αντίκρισε την καρό σημαία ο Βετεράνος Endu-ρας Βράκας Βασίλειος (ΜΟ.ΛΕ.Τ) με 2ο τον Ντανοβασίλη Ιωάννη (Σ.ΜΟ.Κ). Μια άσχημη πτώση άφησε στην 3η θέση τον πρώτο των προηγούμενων αγώνων Μουστάκα Μανώλη (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β). 4ος ο Νικολαΐδης Ανάργυρος (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β), 5ος ο Ταμπαξής Δημήτριος (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β) και 6ος ο Πάλλας Βασίλειος (Σ.ΜΟ.ΚΙ).

Στην Κατηγορία SJunior o Χόντος Ιωάννης (ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ) έκανε έναν μοναχικό αγώνα όντας η μονή συμμέτοχη στην κατηγορία αυτή. Ωστόσο έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αφού έδωσε τις δικές του μάχες με αναβάτες των άλλων κατηγοριών.

Ο τερματισμός των αναβατών έγινε στις 13:00 περίπου και μετά από 20 λεπτά πραγματοποιήθηκαν οι απονομές σε χώρο πλησίον της διαδρομής που τα μέλη της ΜΟ.ΛΕ.Κ είχαν ετοιμάσει γι΄ αυτόν τον σκοπό. Μετά από ολιγόλεπτη ομιλία του πρόεδρου της ΜΟ.ΛΕ.Κ τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος Θοδωρής ο όποιος και συνεχάρη την διοργάνωση αλλά και τους συμμετέχοντες , λέγοντας ότι ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα σε διοργανώσεις που προβάλουν τον τόπο και τον αθλητισμό. Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Θώμο Γεώργιο (Αθλητισμού) πραγματοποίησαν τις απονομές στις κατηγορίες SExpert & S1 αντίστοιχα. Στην συνέχεια απονομές έκαναν στην Κατηγορία S2 ο κ. Στραβού Γεώργιος (Ταμίας Α.ΜΟΤ.Ο.Ε) , στην κατηγορία SSenior ο κ. Σιουλης Ιωάννης (Α/Πρόεδρος Α.ΜΟΤ.Ο.Ε) , στην κατηγορία SB ο κ. Ζαμπραίλας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος ΜΟ.ΛΕ.Τ) και τέλος στην κατηγορία SJunior ο κ. Μακρής Σταύρος (Πρόεδρος ΜΟ.ΛΕ.Κ).

Με την ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων τελείωσε ένας ακόμα άψογα προετοιμασμένος αγώνας από την ΜΟ.ΛΕ.Κ αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων KAI αποδεικνύοντας ότι με σωστό προγραμματισμό αλλά και με συντονισμένες προσπάθειες , ένας αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος μπορεί να συναγωνιστεί ένα αγώνα του Πανελλήνιου , επάξια.

Ο χώρος αποκαταστάθηκε άμεσα από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην διοργάνωση και μετά από 1 περίπου ώρα τίποτα δεν θύμιζε ότι είχε πραγματοποιηθεί αγώνας. Οι κορδέλες , τα πασαλακια , τα υλικά της οργάνωσης και τα κάθε λογής σκουπίδια είχαν εξαφανιστεί και η περιοχή είχε επανέρθει στην πρότερη κατάσταση της.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 20 του Οκτωβρη για τον 5ο και τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος στο Ρίζωμα Τρικάλων με διοργάνωση από την ΜΟ.ΛΕ.Τ..Μετά το τέλος του αγώνα αυτού θα πραγματοποιηθεί και οι απονομή των κυπέλλων στους πρωταθλητές του Περιφερειακού Πρωταθλήματος στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Ριζώματος.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε και όλους αυτούς που σε όλες μας τις διοργανώσεις είναι πάντα εκεί και μας στηρίζουν για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε αγώνες ” Υψηλού επιπέδου”, όπως:

– Τον Δήμο Μετεώρων, Δήμαρχο – Α/Δημάρχους – Πρόεδρο Δημ. Ενότητας Καλαμπάκας , τις υπηρεσίες αλλά και τους υπάλληλους , για την πολύτιμη βοήθεια τους με την παραχώρηση των μηχανημάτων και την χορηγία του σε υλικά απαραίτητα στην διοργάνωση του αγώνα. Βέβαια στις ευχαριστίες δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πρώην Δημοτική Αρχή που προσέφερε και αυτή τα μέγιστα έως και τις 30/8/2019.

– Την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων , τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό ,τον Α/Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Περ. Σύμβουλο κ. Μπουτίνα Ιωάννη αλλά και τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους που ασχολήθηκαν με τον αγώνα,

– Τους Αδελφούς Αβραμόπουλου για την παραχώρηση της έκτασης που χρησιμοποιούν οι Αθλητές της λέσχης , εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια , και στην οποία έχει κατασκευαστεί η πίστα Motocross,

, και βέβαια τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας:

– Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Τσιομπικας Γεώργιος ,

– Τα καταστήματα μοτοσυκλετών “HOBBYSHOP” Παπατζιμόπουλος &”ΤΕΧΝΟΜΟΤΟ ” των Αφών Δημητρίου ,

– Τα Ξενοδοχεία”GRAND METEORA&ΟΡΦΕΑΣ” των Αφών Παπαπούλιου ,

– Το”METEORA CENTRAL HOSTEL”τουκ. Γιώργου Θεοχάρη ,

– Το Ζαχαροπλαστείο – Χαλβαδοποιία “ΡΟΜΠΟΣ” του κ. Διονύση Γκαντάλη ,

– Την εταιρία γαλακτομικών ειδών “ΓΑΛΑ.Τ.Ε.Σ” των κ. Μπάου Κ. & Βάλλα Κ. ,

– Την ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ του κ. Τσιάμη ,

– Το ουζερί “ΧΑΣΑΠΑΚΙΑ” του κ. ΔημήτρηΤαμπούκα ,

– Την ταβέρνα ” ΔΙΟΝΥΣΟΣ” του κ. Βασίλη Ζυγολάνη ,

– Την ταβέρνα ” ΜΕΤΕΩΡΑ ΒΑΒΙΤΣΑΣ” των Αφων Βαβίτσα στο Καστράκι ,

– Το Αρτοποιείο “ΚΡΙΤΣΑΣ” στο Καστράκι ,

– Την κάβα ποτών ” ΣΑΛΤΑΠΙΔΑΣ” των Αφων Σαλταπίδα ,

– Το κατάστημα ελαστικών “TOPDRIVING” του κ. Οδυσσέα Κύργια ,

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την προβολή του αγώνα :

– Το kalabakacity.gr ,

– To ekalampaka.gr,

– Tostagonnews.gr,

– Το tametora.gr,

– Το meteora24.gr ,

– Το meteoravoice.gr ,

– το ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΓΩΝ ,

– To ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ,

– Tην εφημερίδα «ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ»,

– Το bikeit.gr

– Το endurofighter.gr

– Το dirtbike.gr

Εκ μέρους της ΜΟ.ΛΕ.Κ, σας ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το αγωνιστικό μας ραντεβού για το 2020….

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Hotel Kosta Famissi Τρικάλων 144, Καλαμπάκα Τηλ. 2432079192 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην οδό Πίνδου 47 στην πόλη μας λειτουργεί ένα καταπληκτικό ψητοπωλείο, το Ψηστήρι. Σ' έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές όπως λαχταριστά σουβλάκια, χοιρινό και κοτόπουλο. Ο πλούσιος κατάλογος περιλαμβάνει ακόμη πίτες με γύρο, κεμπάπ, λουκάνικο, ποικιλία ορεκτικών και σαλάτες και πολλά άλλα, όλα μια σκέτη απόλαυση. Μπορείτε...

Νέο κατάστημα στην Καλαμπάκα Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ, είναι γνωστή σε όλους εδώ και πολλά χρόνια για τις δραστηριότητές της στα χωματουργικά έργα. Πριν από 5 περίπου χρόνια επεκτάθηκε στο χώρο των οικοδομικών υλικών και ειδών υγιεινής ανοίγοντας ένα πρότυπο κατάστημα στην Διάβα Καλαμπάκας. Πελάτες της είναι πολλοί επαγγελματίες της πόλης και...

Οίκος Νυφικών Σόφη Μαύρου-Τζιουβάρα

Δείτε περισσότερα: http://www.nyfika-sofie.gr

Προτάσεις για το χειμώνα από τη βιοτεχνία Κουρτινών και Στρωμάτων Νικολάου Μήτσιου

Και επίσημα πλέον μπήκαμε στο χειμώνα και ήρθε η κατάλληλη εποχή για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις κρύες μέρες που πρόκειται να έρθουν. Η αλλαγή-ανακαίνιση του σπιτιού για να υποδεχθούμε το χειμώνα πλέον δεν είναι μια πολυέξοδη διαδικασία αλλά μια ευχάριστη υπόθεση αφού το κατάστημα Νικολάου Μήτσιου φροντίζει...

Ιδιωτικό ΚΔΑΠ “Το Αερόστατο των Μετεώρων”

Το ιδιωτικό ΚΔΑΠ "Το Αερόστατο των Μετεώρων" συμμετέχει στη δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" το οποίο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ. Από αρχές Ιουνίου σας περιμένουμε σε ένα ευχάριστο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, στα γραφεία μας επί της οδού Θ.Οικονόμου 13 (πρώην ΙΚΑ) και Μετεώρων 15 (πρώην Παιδικά Χαμόγελα). Για περισσότερες πληροφορίες...

Πρατήριο υγρών καυσίμων Μάκης Καραγιάννης

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 8ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας Τηλ. 2431088220

Άννα Γίδα – Παιδίατρος – Καλαμπάκα

Άννα Γίδα – Παιδίατρος Τρικάλων 114-116 , Καλαμπάκα Ωράριο Ιατρείου: Καθημερινά: πρωί 9.00-1.30 Απόγευμα 6.00-9.00 (εκτός Τετάρτης) Τηλ.: 24320 78433 Fax.: 24320 78434 Κιν.: 6977 636897 e-mail: [email protected]

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

Ο Δρ. Αλέξανδρος Τσαρούχας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική χειρουργική του γόνατος και του ώμου, την επανορθωτική χειρουργική των μεγάλων αρθρώσεων και την τραυματολογία. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Ιατρείο στην Καλαμπάκα και στην Κηφισιά από τον Ψυχίατρο Χρίστο Χ. Λιάπη

Δεύτερο Ιατρείο στην Καλαμπάκα λειτουργεί, από τον Ιούνιο, ο γνωστός Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος X. Λιάπης MD, MSc. PhD, ως παράρτημα του ιατρείου του στην Κηφισιά. Σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού για το πεδίο των νευροεπιστημών της Καλαμπάκας, στην οδό Περικλέους 8, καθώς εκεί ασκούσε το λειτούργημα...

Η πιό νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης είναι το Food Factory

Η πιο νόστιμη και λαχταριστή επιλογή της πόλης, FOOD FACTORY. Από Δευτέρα έως Πέμπτη: 17:00 έως αργά το βράδυ και Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή: Από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ απολαύστε τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις του τώρα και στο χώρο σας. Καλέστε: τηλ: 24320 75305 ή 6988 281600 ...

Αναστασία Πινιάρα – Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

ΩΡΛ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΝΙΑΡΑ MD, MSc, PHD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Master Ρινολογίας - Ρινοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Υπ. Διδάκτωρ Νευροωτολογίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Επιστημονική συνεργάτιδα Νοσ. «ΥΓΕΙΑ» ΠΑΘΗΣΕΙΣ Ώτων - Βαρηκοΐας - Εμβοών Ακοολογικός έλεγχος, Έλεγχος Ιλίγγου - Αστάθειας Ρινός - Παραρρινίων - Διαφράγματος Αλλεργική Ρινίτιδα - Ροχαλητό - Άπνοια Ύπνου - Πολύποδες Λάρυγγα - Φωνητικών χορδών Φάρυγγα - Αμυγδαλών -...