Απινιδωτές παντού!

Πιστοί στον σκοπό που έχουμε θέσει ως προτεραιότητα τα 29 χρόνια που η εφημερίδα ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ κυκλοφορεί, αναδείξαμε στο τελευταίο φύλλο ένα ακόμη σημαντικό θέμα, την έλλειψη απινιδωτών από την πόλη.

Τις ελλείψεις, τις παραλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη και στα χωριά μας τα αναδεικνύουμε από το 1994 και αυτός είναι ο ρόλος μας και ο ρόλος που πρέπει να έχει ένα μέσο ενημέρωσης που θέτει ως προτεραιότητα το καλό του πολίτη.

Ρόλος μας δεν είναι να το παίζουμε ξερόλες και εξουσία στον τόπο μας, ούτε να αρκούμαστε στα κουτσομπολιά, για να αποπροσανατολίζουμε την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα.

Ρόλος μας είναι να πείσουμε τις Αρχές να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και οι παραλείψεις, όπως έχουμε κάνει για την εθνική οδό, για τον Πηνειό, για το επικίνδυνο δίκτυο ύδρευσης της πόλης μας, για τα πεζοδρόμια, για τους δρόμους, για το φυσικό αέριο και για εκατοντάδες άλλα έργα αναγκαία για τον τόπο μας.

Δεν λέμε ότι εμείς σώσαμε την Καλαμπάκα και τα χωριά της, ούτε θέλουμε να αυτοδιαφημιστούμε για τη δουλειά που οφείλουμε να κάνουμε.

Εσείς, οι αναγνώστες είστε που μας δίνεται την ώθηση και τη δύναμη να διεκδικούμε, να απαιτούμε και να θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Πάντως, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος, εντάχθηκε αμέσως στον αγώνα για την τοποθέτηση απινιδωτών, ξεκινώντας από τα γήπεδα. Ζήτησε να μπει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία.

Σίγουρα το κόστος δεν είναι απαγορευτικό για έναν δήμο (περί τα 1.300 ευρώ), αλλά βεβαίως και πρέπει να εξεταστεί και το ενδεχόμενο δωρεάς από μεγάλες επιχειρήσεις του τόπου μας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που όλες περιλαμβάνουν στην ατζέντα τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ