Ξέρουν να διασκεδάζουν οι απόφοιτοι της χρονιάς του 1988

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μετά την μεγάλη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον Αύγουστο του 2018 στον «Κήπο του Ηλία», με αφορμή τη συμπλήρωση των τριάντα χρόνων από την αποφοίτησή τους και στην οποία είχαν ανταποκριθεί περίπου 100 συμμαθητές και συμμαθήτριες, απόφοιτοι της χρονιάς του 1988 από το Γενικό και Τεχνικό Λύκειο Καλαμπάκας πραγματοποιούν συχνά πυκνά μικρές συναντήσεις σε διάφορα καταστήματα της πόλης.

Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις ωθούν τους συμμαθητές να ανταμώνουν για να τα λένε ξανά και ξανά, να τρώνε, να τραγουδάνε και να χορεύουν με κάθε ευκαιρία. Όση πίεση και να υπάρχει, όσο μεγάλη και αν είναι η απόσταση τους ένωνε και θα τους ενώνει πάντα με ένα μαγικό τρόπο η «δεύτερη οικογένειά τους» η σχολική τους οικογένεια με κοινά παιδικά και μαθητικά χρόνια, με κοινές εφηβικές αναμνήσεις.

Πριν λίγες ημέρες συναντήθηκαν και πάλι λοιπόν στην ταβέρνα «Βαένι» και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ο Ηλίας Νάνης και ο Κώστας Δριτσέλης τους ξεσήκωσαν με τις μελωδίες τους και πέρασαν ένα όμορφο βράδυ με την υπόσχεση ότι με την πρώτη ευκαιρία θα το επαναλάβουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img