Οκτώ δυνητικά υποψήφιοι Δήμαρχοι Μετεώρων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Βρισκόμαστε δύο χρόνια πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2023 και προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει εκφραστεί στο μέσον περίπου μιας δημοτικής περιόδου το ενδιαφέρον τόσων πολλών διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου.

Καταρχάς δυνητικά και δικαιωματικά υποψηφίους θεωρούμε όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φυσικά και αρχίζουμε από τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αλέκο και συνεχίζουμε με τον επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Λευτέρη Αβραμόπουλο, οι οποίοι διατηρούν λογικά και το προβάδισμα στη στελέχωση των ψηφοδελτίων τους.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κατέχει πέντε έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχει εκφράσει την επιθυμία του να διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία.

Επίσης, η «Λαϊκή Συσπείρωση» είτε με τον νυν επικεφαλής Γιώργο Χαντζιάρα είτε με νέο, λογικά θα έχει δικό της ψηφοδέλτιο και στις επόμενες εκλογές.

Την υποψηφιότητά τους έχουν ανακοινώσει επίσης από τον Δεκέμβριο του 2020 ο Δημήτρης Δελιτζιάς και πριν τρεις περίπου μήνες ο Γιάννης Μπουτίνας.

Πλέον, με τον Σόλωνα Κωτούλα οι υποψήφιοι ανέρχονται στους επτά.

Παρόλο που επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, δεν μπορούμε επίσης να μην υπολογίζουμε και τον Κώστα Τόλη στους δυνητικά υποψηφίους, καθώς είναι γνωστή η επιθυμία του να διεκδικήσει τη δημαρχία, έχοντας ήδη αποκτήσει και υποστηρικτές.

Πέραν αυτών, δεν αποκλείεται να προκύψει και άλλη υποψηφιότητα.

Όμως, πιστεύω ότι τελικά δεν πρόκειται να κατατεθούν περισσότερα από πέντε ψηφοδέλτια, οπότε αναμένεται να ενώσουν κάποιοι από όλους αυτούς τις δυνάμεις τους.

Προχωρούμε και βλέπουμε λοιπόν…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ