Συνέδριο-ευκαιρία για την προβολή των σιδηροδρομικών θεμάτων της περιοχής μας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Περισσότεροι από 50 κορυφαίοι ομιλητές έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών (Infrastructure & Transport Conference 2021 – ITC 2021), το οποίο θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Ιουλίου στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το συνέδριο, το οποίο συνδιοργανώνεται από τις ιστοσελίδες metaforespress.gr και ypodomes.com, θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό συνέδρων, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της περιόδου, αλλά και με δυνατότητα live streaming.

H 1η ημέρα του συνεδρίου (Πέμπτη 1 Ιουλίου) είναι αφιερωμένη στις Υποδομές και η 2η (Παρασκευή 2 Ιουλίου) στις Μεταφορές.

Την 2η ημέρα του συνεδρίου, την Παρασκευή 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πάνελ για τον σιδηρόδρομο και τις συνδέσεις με λιμάνια και Εμπορευματικά Κέντρα (12.00 – 13.15).

Στο πάνελ μετέχουν οι:

  • Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων,
  • Σπύρος Πατέρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΕ,
  • Φίλιππος Τσαλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΤΡΑΙΝΟΣΕ,
  • Περικλής Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος ΓΑΙΑΟΣΕ,
  • Βασίλης Μαγκλάρας, Διευθυντής Στρατηγικών Επενδύσεων Goldair και
  • Σταύρος Βλάχος, Διευθύνων Σύμβουλος ALSTOM Eλλάδος.

Σε live streaming οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών
Λόγω των εφετινών ειδικών συνθηκών, το ITC 2021 – 4o Συνέδριο Υποδομών Μεταφορών θα μεταδίδεται ζωντανά μέσα από κανάλι του YouTube, το οποίο δημιουργήθηκε για την εκδήλωση.

Το κανάλι του YouTube είναι το ακόλουθο: https://www.youtube.com/channel/UCPnNSLKzQx6iiowxjIxPlrA

Ευκαιρία για την προβολή της σιδηροδρομικής επέκτασης

Με την πραγματοποίηση του τόσο σημαντικού συνεδρίου είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Δήμο Μετεώρων αλλά και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με εκπροσώπους τους να παραβρεθούν στο συνέδριο και να εκθέσουν σημαντικά σιδηροδρομικά θέματα για την περιοχή μας, όπως για παράδειγμα τη σιδηροδρομική επέκταση προς την Κοζάνη και τη σιδηροδρομική εγνατία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ