Ένα προδιαγεγραμμένο τέλος (;) και το μήνυμα για τη διετία…

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Για άλλους ήταν «κεραυνός εν αιθρία» και για άλλους ένα προδιαγεγραμμένο τέλος.

Σχεδόν από τους πρώτους μήνες της δημοτικής περιόδου που διανύουμε ακούμε συχνά πυκνά για «αυτόνομη πορεία» του Σωτήρη Παπαχρήστου και «τρικλοποδιές» στη δημοτική Αρχή.

Η «σταγόνα» που φέρεται να «ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η εμπλοκή του ονόματος του Αντιδημάρχου Οικονομικών σε αιτιάσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου περί της οικονομικής κατάστασης στον Δήμο Μετεώρων.

Και πέντε μήνες πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του κ. Παπαχρήστου στην προεδρία του Σώματος (την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 θα γίνει η εκλογή του Προεδρείου για τα άλλα δύο χρόνια της δημοτικής περιόδου) τίθεται εκτός ομάδας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tameteora.gr, ο Δήμαρχος δεν προτίθεται να φτάσει την υπόθεση σε σημείο που να εκπέσει του αξιώματος του Προέδρου ο κ. Παπαχρήστος, αλλά θα τον αφήσει να ολοκληρώσει τη θητεία του (εκτός κι αν ο ίδιος παραιτηθεί).

Το βέβαιο είναι ότι στο εξής ο κ. Παπαχρήστος θα αποτελεί «ξένο σώμα» στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκε με άγνωστο φυσικά το μέλλον του, αν και στην πολιτική καμία συνεργασία και καμία επανένταξη δεν αποκλείεται.

Όσον αφορά στο πρόσωπο του Δημάρχου, Θεόδωρου Αλέκου, αναμφισβήτητα η κίνησή του για όσους γνωρίζουν καταστάσεις που συμβαίνουν τα σχεδόν δύο χρόνια της δημοτικής περιόδου, η εξέλιξη θα τον ενδυναμώσει.

Ο κ. Αλέκος στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς όποιον τον αμφισβητεί ότι διαθέτει μεν υπομονή που ίσως είναι μεγαλύτερη απ’ όσο πρέπει, αλλά και αποφασιστικότητα να παρέμβει όταν «ο κόμπος φτάνει στο χτένι».

Στο δημοτικό μέγαρο λέγεται ότι μέχρι σήμερα έχει επισκιαστεί σε υπερβολικό βαθμό το έργο της δημοτικής Αρχής από εκ των έσω αμφισβητήσεις και «πριονίσματα», καθώς και ότι η απόφαση είναι ειλημμένη για σοβαρότητα και «καλπασμό» στο δεύτερη μισό της δημοτικής περιόδου, για να μπει τέλος στην εσωστρέφεια και να υλοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό όσα σχεδιάζει ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή.

Οψόμεθα…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ