Η συνέχεια στη «Δύναμη Ευθύνης»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ως «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στην τοπική κοινωνία μας η είδηση για τον θάνατο του τέως Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη.

«Νωπό το χώμα» ακόμη, αλλά πρέπει να αναφερθούμε και στο τι θα ακολουθήσει σχετικά με τη διαδικασία της αντικατάστασης του αειμνήστου Χρήστου Σινάνη στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων, αλλά και στην ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

Πρώτος επιλαχών της Δημοτικής Ενότητας Καλαμπάκας για το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο Φώτης Πάλλας (δεύτερος ο Αθανάσιος Καψάλης), και για τα διαδικαστικά θα φροντίσει η γραμματεία του Σώματος.

Ο Χρήστος Σινάνης ήταν στην προεδρία του ΚΕΝΑΚΑΠ από το 2014, και η διαδικασία για την αντικατάστασή του θα αρχίσει στα μέσα Ιουλίου, αφού καταρχάς οριστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ο αντικαταστάτης της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» στη Γ.Σ. της ΚΕΝΑΚΑΠ, όπου μετέχει πλέον από την αντιπολίτευση μόνο ο Λευτέρης Αβραμόπουλος. Καθήκοντα Προέδρου θα εκτελούν μέχρι τότε ο Αντιπρόεδρος, Κώστας Μαράβας, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Θεόδωρος Αλέκος.

Για την αρχηγία της παράταξης δεν έχει γίνει γνωστό κάτι επίσημα (με ανακοίνωση), αλλά πιστεύω ότι ο Ζώης Χαλατσάκης, ο οποίος επιλέχτηκε από τη δημοτική ομάδα της παράταξης να την εκπροσωπεί στο Δημοτικό συμβούλιο όταν νόσησε ο Χρήστος Σινάνης, μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή συνέχιση της πορείας της «Δύναμης Ευθύνης» στην παρούσα φάση.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να αναλάβουν αυτό το «βάρος», αλλά απλά και μόνο ότι για διάφορους λόγους δεν θα επιθυμούν να το κάνουν.

Η διάρκεια της μεταβατικής αυτής περιόδου στη «Δύναμη Ευθύνης» εξαρτάται από τις βλέψεις και τις φιλοδοξίες κάποιων, που είναι εντελώς φυσικό να υπήρχαν και να εξακολουθούν να υπάρχουν.

Όπως προαναφέραμε, το χώμα είναι ακόμη νωπό, οπότε δεν χρειάζεται να επεκταθούμε επ’ αυτού…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ