Πάμε για άλλα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ο κορωνοϊός και οι διευκολύνσεις των επαγγελματιών που ήρθαν ως οδηγία σε όλους τους δήμους από την Πολιτεία ήταν η αφορμή για να εφαρμόσει η δημοτική Αρχή το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων τις βραδινές ώρες στις οδούς Τρικάλων και Ευθ. Βλαχάβα.

Για διάστημα τριών σχεδόν μηνών οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση ενός «τετράωρου πεζόδρομου», που σίγουρα συζητήθηκε πολύ αυτό το καλοκαίρι.

Αρκετοί από τους Καλαμπακιώτες είδαν το μέτρο με καλό μάτι, αλλά αρκετοί, κυρίως επαγγελματίες, είδα τον μέτρο με κακό μάτι, λέγοντας μάλιστα ότι επηρέασε αρνητικά και καίρια το εισόδημά τους.

Δεν είναι σκοπός μας να είμαστε απόλυτοι υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, καθώς ασφαλείς μετρήσεις για την ικανοποίηση των Καλαμπακιωτών από την απαγόρευση κυκλοφορίας δεν έγιναν.

Έστω κι αν αρκεστούμε να πούμε ότι η «αλήθεια βρίσκεται στη μέση», αυτό από μόνο του δίνει μια εικόνα που η δημοτική Αρχή μπορεί να αξιοποιήσει κατά το δοκούν.

Ο Δήμαρχος είπε πρόσφατα στη συνέντευξη ότι το μέτρο αυτό ήταν ενδεικτικό της πρόθεσης της δημοτικής Αρχής να κάνει αλλαγές στο κυκλοφοριακό, και αυτό θα κρατήσουμε, πηγαίνοντας προς τον χειμώνα…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ