Μονοπάτια Μετεώρων: Επιτέλους μία αξιόλογη μελέτη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Μία αξιόλογη μελέτη για την ολοκληρωμένη διαχείριση των μονοπατιών των Μετεώρων εκπόνησε πρόσφατα ο Επιστηµονικός Συνεργάτης του Δηµάρχου – Οικονοµολόγος
Σπύρος Νικολογιάννης.

Πρόκειται για μία αρκετά τεκμηριωμένη μελέτη, που ίσως για πρώτη φορά αναφέρεται με πραγματικά μεγέθη στα σημαντικά ενδεχόμενα «κέρδη» που θα έχει ο Δήμος μας από τη διαχείριση των μονοπατιών, που θα προκύψουν παρά τον σημαντικό αριθμό των 16 θέσεων εργασίας που θα ανοίξουν.

Πιστεύω ότι το θέμα πρέπει να έρθει προς συζήτηση το συντομότερο στην Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου μας, για να δρομολογηθεί, εφόσον γίνει κατ’ αρχήν δεκτή, η υλοποίηση της μελέτης.

Βέβαια, φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση να εκπονείται μία μελέτη που να είναι εξ αρχής τέλεια και να μην χρήζει συμπληρώσεων και διορθώσεων.

Πέρα όμως από τις γνωστές σοφίες που θα σπεύσουν να εκφράσουν οι παντογνώστες, οφείλουμε να δούμε σοβαρά το θέμα και να αποτελέσει η προσπάθεια του κ. Νικολογιάννη την αφορμή να γίνει επιτέλους ένα βήμα για την αξιοποίηση του φυσικού κάλους των Μετεώρων από πλευράς Δήμου.

Αρκετά χρόνιο πέρασαν χωρίς να γίνει κάτι ουσιαστικό. Είναι καιρός, και έχουμε τον τρόπο, να περάσουμε στη δράση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ