Κλείσιμο οδού Τρικάλων στην Καλαμπάκα: Αναδίπλωση, διαρροές… και στο βάθος αγωγές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ως αναδίπλωση της δημοτικής Αρχής ερμηνεύεται από πολλούς η τελευταία εξέλιξη στο θέμα των προωθούμενων απαγορεύσεων της κυκλοφορίας σε οδούς της Καλαμπάκας, καθώς το θέμα επανέρχεται σε όργανο του Δήμου, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύσσωμη η Αντιπολίτευση καταψήφισε την πρόταση για απαγόρευση της κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες (9.00-01.00) στην οδό Τρικάλων και σε τμήματα της Ευθ. Βλαχάβα και 28ης Οκτωβρίου, αφού πρώτα όλοι οι επικεφαλής της έκαναν λόγο για προχειρότητα από πλευράς δημοτικής Αρχής, που κατέληξε στο τελικό κείμενο της εισήγησης λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της ημέρας των συνεδριάσεων.

Βέβαια, οι ρυθμίσεις υπήρξαν προϊόν διαρροών επιλεκτικά σε ΜΜΕ, κάποιο εκ των οποίων έσπευσε να φέρει σαν τετελεσμένο γεγονός το θέμα του κλεισίματος της οδού, αλλά διαψεύστηκε πανηγυρικά στη συνεδρίαση.

Οι διαρροές πάντα προέρχονται από πηγές εντός της δημοτικής ομάδας του Δημάρχου, που ενδεχομένως με τις διαρροές αυτές «οι πηγές» να πιστεύουν ότι κερδίζουν κάποιον ρόλο στο δημοτικό προσκήνιο του τόπου μας.

Ίσως μάλιστα αυτές οι πηγές να δέχονται πιέσεις, για να προτείνουν να μαγνητοσκοπούνται οι συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας… ποιος ξέρει;

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι θα προταθεί άλλο τμήμα της οδού Τρικάλων, όπου θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τις βραδινές ώρες. Αναμένουμε αυτή τη φορά να δοθεί εγκαίρως η εισήγηση επίσημα και όχι υπό τη μορφή διαρροών, μια που αυτή η τακτική αποδείχθηκε λανθασμένη, καθώς συμβάλλει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και μειώνει καθοριστικά το κύρος του Δημάρχου και των υπολοίπων μελών της δημοτικής ομάδας.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η εισήγηση και η απόφαση, ο νομικός εκπρόσωπος των 68 φερόμενων υπογραφόντων αίτηση (δεν έχει κατατεθεί στη γραμματεία) κατά των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προανήγγειλε τη δικαστική οδό που θα ακολουθήσουν, εφόσον επιχειρηθεί η εφαρμογή του μέτρου. “Έργο” που το έχουμε ξαναζήσει επί δημαρχίας Δ. Σακελλαρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ