Μήνυμα νίκης μεταφέρει ο Σωτήρης Παπαχρήστος

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού «Νέο ξεκίνημα – Ανεξάρτητος Δήμος» του υποψηφίου Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου μεταφέρει ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Παπαχρήστος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Η καθημερινή επαφή με συνδημότες μας σε πόλη και χωριά δεν σταμάτησε ποτέ για εκείνον, λόγω και της δουλειάς του, και αυτή τη συνεχίζει ακατάπαυστα και κατά την προεκλογική περίοδο.

Χαρακτηριστική στις συναντήσεις του είναι η βεβαιότητα ότι ο Θοδωρής Αλέκος θα είναι ο μελλοντικός Δήμαρχος Μετεώρων, καθώς τονίζει ότι ο δήμος μας έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει πνοή ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Επί τάπητος θέτει συχνά τις προτάσεις του, που προέρχονται από την πείρα του τόσο ως πρώην Αντιδήμαρχος, όσο και ως δημοτικός σύμβουλος και επαγγελματίας, ενώ έχει τα αυτιά του πάντα ανοιχτά για να ακούσει τους προβληματισμούς των συνδημοτών μας.

«Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι δημότες θέλουν το νέο ξεκίνημα με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να δίνουν μάχες καθημερινά για τη λύση των προβλημάτων των δημοτών αλλά και για να δώσουν τη νέα προοπτική που χρειάζεται ο τόπος μας. Κοινά τα όνειρα και οι στόχοι μας, που θα υλοποιηθούν με τη νέα δημοτική Αρχή», τονίζει ο κ. Παπαχρήστος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ