Με πολύ καλή εμφάνιση και ευρεία νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ΕΠΣΤ «Αθανάσιος Μπουτζιώλης» ο Εθνικός Βράχος Καστρακίου, επικρατώντας με το εμφατικό 9-0 του Παλαιοπύργου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό, με τον Σιούτα. Στο 31΄ ο Αλεξόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Καστρακίου, διαμορφώνοντας το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Χρήστου Αυγέρου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό.
Στο 50΄ ο Ζαΐμι έκανε το 3-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, στο 55΄, ο Σαμούτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Ο Μπουτίνας, λίγο μετά την είσοδό του στον αγώνα, πέτυχε στο 64΄ το 5-0, ενώ ο Αλμπάνης, με ένα εξαιρετικό μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, σημείωσε το 6-0.
Στο 72΄ ο Σιούτας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 7-0. Στο 80΄ ο Τρικάλης, μετά από ασίστ του Μπουτίνα, διαμόρφωσε το 8-0, ενώ το τελικό 9-0 σημείωσε ο Τσέκλημας με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής.
Το επόμενο Σάββατο θα φιλοξενήσουμε τον ΑΟ Πρίνου.
Βράχος Καστρακίου: Βλαχάβας, Μπαλογιάννης, Αλεξόπουλος (46΄ Κηρύκος), Κρίτσας (58΄ Τρικάλης), Σιούτας, Καραλής, Μαγκούτης (58΄ Καρίβαλης), Τσέκλημας, Σαμούτης (58΄ Μπουτίνας), Τσακνάκης, Ζαΐμι (58΄ Αλμπάνης).
ΑΟ ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ

























































































