Με κύριο θέμα τη συνεχιζόμενη μείωση των μαθητών στα σχολεία, κυκλοφορεί η εφημερίδα ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ.
Οι μαθητές στην Α΄ Δημοτικού στον Δήμο Μετεώρων και στα Νηπιαγωγεία της πόλης θα είναι λιγότεροι κατά 10% συγκριτικά με πέρυσι, ενώ μεγαλύτερη είναι η πτώση που καταγράφεται στα λίγα εναπομείναντα Νηπιαγωγεία των χωριών μας. Παραμένουν άλυτα προβλήματα στα σχολικά κτήρια της Καλαμπάκας.
Μακριά από αίθουσες και βαθμολογικά κέντρα, κρίνεται τελικά ο άνθρωπος και όχι από το αν πέτυχε σε μια σχολή,τονίζει στο άρθρο του ο Εκδότης Νικόλαος Βασ. Μπακόλας.
Διαβάστε επίσης την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΕΤΕΩΡΑ ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Κωνσταντίνος Υφαντής.
Σχόλια και παραπολιτικά αυτή την εβδομάδα στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ του Γιώργου Μπακόλα (ο Γιάννης Ψαρρής απουσιάζει από τη στήλη του).
Σπουδαία αποφθέγματα παραθέτει στη στήλη ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ – ΨΗΓΜΑΤΑ & ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΖΩΗΣ ο Κωνσταντίνος Παπακώστας.
Διαβάστε επίσης το τελευταίο μέρος του άρθρου του πρ. Δασάρχη Ηλία Ζαλαβρά “Η κατάργηση της Δασικής Υπηρεσίας στα τέλη του 20ού αιώνα και το μετέωρο βήμα της στις αρχές του 21ου αιώνα”, το άρθρο του Φιλολόγου Σπυρίδωνος Βλιώρα με τίτλο “Η εφηβεία στην εποχή της ψηφιακής έκθεσης” και το επετειακό άρθρο “Η πόλις εάλω” της Μαρίας Μπασακάρη-Νάνη.
Στο δισέλιδο ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ διαβάστε : Πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου; (Βασιλική Κέφου – Διαιτολόγος-Διατροφολόγος), Μύθοι και αλήθειες για τον πόνο στη μέση (Ιωάννης Α. Νάτσης – Φυσικοθεραπευτής), «Καμπανάκι» για την καρδιά το λιπώδες ήπαρ έδειξε νέα μελέτη | Συναισθηματική
νοημοσύνη: Το κλειδί για υγιείς σχέσεις.
Και όπως πάντα όλες οι τοπικές ειδήσεις και τα γεγονότα της εβδομάδας.
Στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ διαβάστε την τοπική επικαιρότητα και άλλες ειδήσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΔΩ



























































