Επιτυχημένο το 7ο Αντάμωμα απανταχού Βλαχαβιωτών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

VLAHAVA-ANTAMOMA-7o 00063

Επιτυχημένο χαρακτηρίζεται το 7ο Αντάμωμα Απανταχού Βλαχαβιωτών που διοργάνωσε ο Σύλλογος του χωριού «Η Παλαιοπαναγιά».

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον χώρο κάτω από τον Προφήτη Ηλία για ένα αντάμωμα που έγινε θεσμός για τους Βλαχαβιώτες με την προσπάθεια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αλέκος Τάτσιος, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Από τους επίσημους χαιρετισμό απηύθυναν ο απερχόμενος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάβας Γιώργος Τσεκούρας, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Δημήτρης Μπουκουβάλας και ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Τούλας, ο οποίος κατάγεται από τη Βλαχάβα.

Ο κ. Τσεκούρας καυτηρίασε το ότι σήμερα το χωριό έμεινε χωρίς νερό, ενώ ο κ. Τούλας σημείωσε ότι η νέα δημοτική Αρχή θα συνεργαστεί με τον νέο Πρόεδρο για τη λύση των προβλημάτων της Βλαχάβας.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος και επανεκλεγείς Γιώργος Δήμου και οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Παπαπούλιος και Αντώνης Παπαναστασίου, καθώς και ο Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης.

Τα χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν χορούς της πατρίδας μας ήταν του Συλλόγου «Παλιοπαναγιά» και του Συλλόγου της Αύρας, τα οποία και τα δύο έχουν ως χοροδιδάσκαλο τον Χρήστο Οικονόμου, καθώς και του Συλλόγου της Ασπροκκλησιάς.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των χορευτικών επιδείξεων, τους παραβρισκόμενους διασκέδασε η λαϊκο-δημοτική ορχήστρα με τους: Μιχαλέ Δημήτρη (κλαρίνο), Πλακιά Βασίλη (βιολί), Θυμιούλα Ελένη και Τσιγαρίδα Φώτη (τραγούδι), Χουχουρέλο Γιώργο (μπουζούκι), Μπέκα Παύλο (αρμόνιο) και Κοκκόρα Νίκο (κιθάρα).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
{gallery}POLITISTIKA/VLAHAVA-ANTAMOMA-7o:::0:0{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ