Κατενθουσίασε η παράσταση “Περπατώ στο Δάσος” του “Επι Σταγών”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

EPI STAGON PERP DASOS 00099

Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παραστάσεων για το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» σήμερα. Στον αύλειο χώρο του Μουσείου Καλαμπάκας, ένα χώρο που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν για εκδηλώσεις, τα παιδιά του «Επι Σταγών» παρουσίασαν την παράσταση «Περπατώ στο δάσος».
Οι αναμνήσεις από πολλά κλασικά παραμύθια (Κοκκινοσκουφίτσα, Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κοντορεβιθούλης, κ.ά.) διασταυρώνονται, συνδυάζονται, περιπλέκονται και φτιάχνουν την περιπετειώδη διαδρομή που καθήλωσε, για άλλη μια φορά, τους θεατές.
Η ηρωίδα του έργου ήταν ένα κορίτσι γεμάτο κουράγιο, που άκουγε στο όνομα Κοκκινοσκουφίτσα, αλλά που θα μπορούσε επίσης να λέγεται Σταχτοπούτα, Χιονάτη, Κατερίνα, Μαρία, Ελένη. Τα εμπόδια, οι ταλαιπωρίες, οι κίνδυνοι που συναντάει η ηρωίδα μας, καθώς προσπαθεί να βρει τον δρόμο της μέσα στο δάσος, ίσως δεν είναι κατά βάθος κάτι άλλο παρά οι φόβοι της, οι δισταγμοί της, οι προκαταλήψεις της. Ένα μυητικό ταξίδι είναι, λοιπόν, το Περπατώ στο δάσος, η πορεία ενός παιδιού, δηλαδή του καθενός από μας, μέσα στη ζωή, για ν’ ανακαλύψει τον εαυτό του και τους άλλους, να ενσωματώσει τον εαυτό του μέσα στον κόσμο.
Η παράσταση της ομάδας των μικρών ηθοποιών ήταν «ένα παιχνίδι πρωτότυπο, ένα παιχνίδι που δεν έχει ξαναγίνει. Ένα παιχνίδι μοναδικής εμπνεύσεως και με επιτυχία εξασφαλισμένη».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
{gallery}POLITISTIKA/EPI_STAGON_PERPATO_STO_DASOS:::0:0{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ