Για το πάρκο της Σαρακίνας τα έσοδα από το απογευματινό του Συλλόγου

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

SARAKINA APOGEYMATINO14

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας “Το Γεφύρι”.

Το απογευματινό του συλλόγου γέμισε το “Υδραγωγείο Παρκ”, τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε.

Στο απογευματινό αυτό οι κυρίες που παραβρέθηκαν άκουσαν Διατροφικές συμβουλές από την διατροφολόγο κυρία Κωστούλα Καραδήμα και παρακολούθησαν μια περιποίηση προσώπου από την αισθητικό κυρία Μαρίζα Τρύπα – Καρούτα.

Επίσης, στην εκδήλωση μίλησε και η χημικός κυρία Κατερίνα Γούναρη, για θέματα που άπτονται στην ειδικότητά της και παρουσίασε μαζί με τους Γεωπόνους Μαρία Βασίλογλου και Βασίλη Κυριακούλη το σαπούνι ΖΕΝ που παρασκευάζουν.

Τα χρήματα από το απογευματινό, όπως και από όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος από εδώ και στο εξής, θα διατεθούν για την υλοποίηση ενός πολύ μεγάλου και σημαντικού έργου, του πάρκου της Σαρακίνας.

Η κ. Καρούτα εμφανώς συγκινημένη ζήτησε τη βοήθεια των κατοίκων της Σαρακίνας, για να μπορέσει να υλοποιηθεί το πάρκο αλλά και όλοι οι  άλλοι στόχοι που έχει θέσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας έχει επιδείξει ένα πολύ σημαντικό έργο και μέχρι σήμερα οι στόχοι που έχει θέσει έχουν πραγματοποιηθεί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

{gallery}POLITISTIKA/SARAKINA_APOGEYMATINO_PARK:::0:0{/gallery}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ