Ενδιαφέρουσα η ημερίδα για τον Πρωτογενή τομέα που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Τρικάλων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ημερίδα για τον πρωτογενή τομέα και το πρόγραμμα των έξι εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ανακοινώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ διοργάνωσε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Τρικάλων με εισηγητές τον  Σταύρο Αραχωβίτη, πρώην Υπουργό και Τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και
την Ολυμπία Τελιγιορίδου, πρώην Υφυπουργό και υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρος Νταούλας ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν οι θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ενίσχυση του εισοδήματος όλων των πολιτών, που αποτελούν την σύγχρονη πρόκληση για το μέλλον της χώρας.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επάνω στα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, όπως τόνισαν οι ομιλητές, απαντούν στον πυρήνα της πολύπλευρης κρίσης που δημιούργησε και καθημερινά διογκώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι θέσεις των έξι εθνικών προτεραιοτήτων, σημειώθηκε, θα αποτελέσουν σημείο διαλόγου με τους παραγωγικούς φορείς και τους πολίτες του Νομού μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ