Ομιλητής στην αναπτυξιακή ημερίδα της ΝΔ στην Κέρκυρα ο Κώστας Σκρέκας

Μεταξύ των βασικών ομιλητών της ημερίδας «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης» της ΝΔ στην Κέρκυρα, παρουσία του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας.

«Σήμερα στην Κέρκυρα εξελίσσεται ένα περιβαλλοντικό και οικονομικό έγκλημα με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα έγκλημα με τραγικές προεκτάσεις στον του-ρισμό αλλά και στην υγιεινή και ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών» τόνισε ο, κ. Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι: «η Κέρκυρα σήμερα, στην έναρξη της τουριστικής περι-όδου βουλιάζει από τα σκουπίδια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα που ακύρωσε, με πανηγυρισμούς, την κατασκευή του εργοστασίου ολοκλη-ρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, που είχε σχεδιάσει με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) η προηγούμενη κυβέρνηση. Τώρα που οι κάτοικοι της Κέρκυρας πνίγονται από τα βουνά σκουπιδιών και την αφόρητη δυσοσμία τους, τώ-ρα καταλαβαίνουν τα αποτελέσματα της κοροϊδίας του κ. Τσίπρα και αγανακτούν»

Ο τομεάρχης επισήμανε ότι «επειδή κάτι ανάλογο συμβαίνει σε εθνικό επίπεδο, γι’ αυτό ζητάμε να φύγει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γλιτώσει η Ελλάδα από τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο».

Ο κ. Σκρέκας περιέγραψε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που θεμελιώνει τρόπους ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων όπως η διαλογή στην πηγή, η ανακύκλωση, η κοσμποστοποίηση και η παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων για την βαριά βιομηχανία.

Τέλος σημείωσε ότι το ζητούμενο για την Ελλάδα είναι η προσέλκυση Τουρισμού υψηλού επιπέδου και γι αυτό χρειάζονται καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες.

Άρα χρειάζονται σοβαρές επενδύσεις που θα υποστηρίξουν τις αυξημένες ανάγκες, ό-πως δρόμοι, λιμάνια, και αεροδρόμια με αξιοποίηση των χρημάτων του ΕΣΠΑ που σήμερα λιμνάζουν αναξιοποίητα, αλλά και του ιδιωτικών κεφαλαίων που σήμερα φεύγουν προς άλλους προορισμούς εξαιτίας της υπέρογκης φορολόγησης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρόβλημα δεν είναι σημερινό και υπήρχε και επί ΝΔ. Οι Κερκυραίοι επιθυμούν να στείλουν τα δέματα των σκουπιδιών στην Ήπειρο. Όσο για εσάς κύριε βουλευτά δράξατε της ευκαιρίας για ακόμη μια φορά « για όλα φταίνε οι άλλοι και εμείς ΘΑ σας σώσουμε» λησμονώντας ότι «ο ρυπαίνων είναι αυτός που πρέπει να διαχειρίζεται ο ίδιος τα απορρίμματά του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ