Ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 18/2 στον ν. Τρικάλων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι για την Πέμπτη 18/2/2021, η λειτουργία των σχολικών μονάδων κατόπιν αποφάσεων των Δημάρχων είναι η παρακάτω:

Δήμος Τρικκαίων: τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Τρικκαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πύλης: τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Πύλης θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός των σχολικών μονάδων Ελάτης και Στουρναραίικων που θα παραμείνουν κλειστά λόγω του έντονου παγετού και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Φαρκαδόνας: τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Φαρκαδόνας θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός των σχολικών μονάδων Διάσελλου (Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο) που θα παραμείνουν κλειστά λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Μετεώρων: θα λειτουργήσουν από τις 9:30 το πρωί τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία μόνο της πόλης Καλαμπάκας. Θα παραμείνουν κλειστές όλες οι περιφερειακές σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων, συγκεκριμένα: Αγιόφυλλου, Αμπελιών, Ασπροκκλησιάς, Βασιλικής, Διάβας, Θεόπετρας, Καστρακίου, Οξύνειας, Παναγίας, Χρυσομηλιάς, λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών.

Κατόπιν τούτου συνεχίζεται η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μόνο στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων που παραμένουν κλειστές.

Κλειστά μόνο τα Γυμνάσια Οξύνειας και Αμπελίων

Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την απόφαση που έχει εκδοθεί από τον Δήμο Μετεώρων, τα Γυμνάσια Οξύνειας και Αμπελίων θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών, και την Πέμπτη, 18/02/2021. Τα σχολεία μέσα στην πόλη της Καλαμπάκας θα ανοίξουν στις 9:30 π.μ.

Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργησουν κανονικά.

Η εκπαιδευτική διαδικασία στις δύο παραπάνω σχολικές μονάδες θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ 4264/30-09-2020 και σε εφαρμογή της υπ’αριθμ. 155692/ΓΔ4/14-11-2020 εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας με θέμα: ”Οδηγίες και πληροφορίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ