«Νέα Ιατρική Κίνηση: Ψηφοδέλτιο νίκης στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων»

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Η Νέα Ιατρική Κίνηση είναι ο συνδυασμός που διεκδικεί στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων την επανεκλογή της, με υπερψήφιση και στις 4 κάλπες. Ο συνδυασμός μας με την γνώση της εμπειρίας και με την ορμή της ανανέωσης εγγυάται την σοβαρή εκπροσώπηση όλων των γιατρών του νομού μας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι:
1.ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ρευματολόγος
2.ΒΟΥΤΣΕΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ Γενικός Ιατρός
3.ΓΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Νευρολόγος
4.ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ Παιδίατρος
5.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Γενικός Ιατρός
6.ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΣΟΛΩΝ Παθολόγος
7.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ωτορινολαρυγγολόγος
8.ΜΠΟΥΡΔΑΚΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ Παθολόγος
9.ΝΑΤΣΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Γενικός Ιατρός
10.ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ακτινοδιαγνώστης
11.ΧΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Παθολόγος

Οι εκλογές μας είναι έμμεσες. Συνεπώς όλοι οι υποψήφιοι χρειάζονται σταυρό για την εκλογή τους. Μπορούμε να βάλουμε από 1-11 σταυρούς.

Οι υποψήφιοι ως Εκπρόσωποι για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο είναι:
1.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Παθολόγος
2.ΚΙΤΤΟΣ ΘΩΜΑΣ Ακτινοδιαγνώστης
3.ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Νεφρολόγος
4.ΣΦΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Βιοπαθολόγος
5.ΧΑΧΑΜΗΣ ΚΙΜΩΝ Αιματολόγος

Όλοι οι υποψήφιοι χρειάζονται σταυρό για την εκλογή τους. Μπορούμε να βάλουμε από 1-5-σταυρούς.

Οι υποψήφιοι για το Πειθαρχικό Συμβούλιο είναι:|
ΧΑΙΔΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Παθολόγος ως Πρόεδρος
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Παθολόγος ως Αντιπρόεδρος

Ως Τακτικά Μέλη:
1.ΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Οφθαλμίατρος
2.ΖΟΡΜΠΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Παθολόγος
3.ΚΟΝΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Πυρηνικός Ιατρός
4.ΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γενικός Ιατρός
5.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μαιευτήρας-Γυναικολόγος
6.ΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ψυχίατρος

Ως Αναπληρωματικό Μέλος
1.ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ Πνευμονολόγος

Οι υποψήφιοι για Εξελεγκτική Επιτροπή είναι:
1.ΚΟΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γενικός Ιατρός
2.ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Παθολόγος
3.ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΠΑΡΙΣ Ιατρός Βιοπαθολόγος

ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ι.Σ.Τ
1.Απο το 2014 ως σήμερα, ο συνδυασμός μας με την τιμητική ψήφο και την στήριξη των συναδέλφων ανέλαβε την διοίκηση. Είχαμε το δύσκολο έργο να παρακολουθούμε ένα κυκεώνα Νόμων, ρυθμίσεων και διατάξεων που επηρέασαν το καθημερινό Ιατρικό έργο και δημιούργησαν δυσεπίλυτα προβλήματα στην συνταγογράφηση, την παραπεμπτικογραφία και τις παροχές προς ασφαλισμένους.

2.Ο Πρόεδρος και οι εκπρόσωποι στον ΠΙΣ συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες της Αθήνας και με συνεχείς παρεμβάσεις προσπαθήσαμε να διευκολύνουμε το έργο των Ιατρών. Ήταν με δική μας πρωτοβουλία και με έντονη παρέμβαση που το Υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε οριστικά και αμετάκλητα την Ισοτιμία της Υπογραφής των Ιατρών.

3.Βασικός άξονας ήταν η σύνθεση των απόψεων, ώστε οι αποφάσεις να λαμβάνονται με μεγάλη πλειοψηφία, να είναι δίκαιες και να προασπίζουν τα συμφέροντα των μελών.

4.Υπερασπιστηκαμε με θάρρος και σωφροσύνη την Ιατρική Δεοντολογία και όταν χρειάστηκε ήρθαμε σε σύγκρουση με διοικητικούς ή ελεγκτικούς μηχανισμούς.

5.Οργανωσαμε τα γραφεία του Συλλόγου και αναβαθμίσαμε τις προσφερόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τα μέλη. Δημιουργήσαμε εξαιρετική ιστοσελίδα, πλήρως ενημερωμένη για την εύκολη και γρήγορη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι.

6.Διαχειριστηκαμε τους πόρους του Συλλόγου με διαφάνεια, με σύνεση και οικονομία. Ο Σύλλογος μας ζει από τις συνδρομές των μελών και δεν διαθέτει άλλους πόρους. Οι ετήσιοι προϋπολογισμοί και απολογισμοί έχουν υπερψηφιστεί από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και είναι πάντα διαθέσιμοι προς έλεγχο.

7.Καταδικάσαμε εξ’αρχής τον ιατροκτόνο νόμο Κατρούγκαλου και συμμετείχαμε ενεργά στην επιστημονική συμμαχία κατά της εφαρμογής του νόμου με διάφορες εκδηλώσεις και με συμμετοχή στην διαδήλωση και πορεία στα Τρίκαλα.

8.Ο Σύλλογος μας ήταν συνδιοργανωτής σε συνέδρια, ημερίδες και συμπόσια σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Επιστημονικές Εταιρείες.

9.Η ετήσια εισφορά των 100€ είναι κάτω από τον μέσο όρο των Συλλόγων της χώρας. Εξ αυτών τα 20€ είναι υποχρεωτική συνδρομή προς τον ΠΙΣ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Θα πορευτούμε με το ίδιο πνεύμα , της σοβαρής και ώριμης διοίκησης, τιμώντας τον μεγαλύτερο Επιστημονικό Σύλλογο του Νομού μας.

Ζητάμε από τους συναδέλφους τη συμμετοχή στις εκλογές της 21/10/2018, με υπερψήφιση του συνδυασμού μας και στις 4 κάλπες. Ζητάμε την ψήφο και στο Δ.Σ και στους εκπροσώπους στον ΠΙΣ και στην εξελεγκτική Επιτροπή και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Ο συνδυασμός μας εγγυάται την γνώση και εμπειρία με την απαραίτητη ανανέωση για να εξακολουθήσει να λειτουργεί με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και να είναι η ασπίδα των Ιατρών του νομού μας.

ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ