Αιτήσεις για νέα και υπάρχοντα καταστήματα απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Δημ. Κοινότητας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

DIM-KOINOT-SYNEDR-20-6 00007

Οι αιτήσεις δημοτών απασχόλησαν την απογευματινή συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας.

Σημειώνουμε ότι στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν τέσσερα από τα πέντε μέλη του συμβουλίου που θα αναλάβουν δράση από την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτοί ήταν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Δ. Σινάνης, ο Φώτης Γ. Καραθανάσης και η Νανά Μπρέντα από τον συνδυασμό του κ. Σινάνη και ο Βασίλης Τσαρούχης από τον συνδυασμό του κ. Μπουφίδη.

Το θέμα που κυριάρχησε στη συνεδρίαση αφορούσε στην αίτηση του Κ. Τούλα για την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου επί της Πλατείας που βρίσκεται στην οδό Τρικάλων απέναντι από το Δημαρχείο, μεταξύ των καταστημάτων του κ. Μιγδάνη και του κ. Γκέρτσου.

Παραβρέθηκαν για να καταθέσουν τις απόψεις του και οι δικηγόροι των τριών επαγγελματιών Δήμος Θανάσουλας, Ηλίας Νάνης και Δήμος Τσαγκρασούλης.

Τελικά ο Πρόεδρος Βαγγέλης Λαΐτσας και τα μέλη Σμαρώ Νάκη, Γρηγόρης Πιπερίδης και Στέφανος Κοντογούλας αποφάσισαν ομόφωνα να γνωμοδοτήσουν υπέρ της παραχώρησης του κοινόχρηστου χώρου στον κ. Τούλα, ενώ θα αποφανθεί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμπάκας για τον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν.

Εγκρίθηκαν επίσης όλες οι αιτήσεις που αφορούσαν σε προεγκρίσεις και αιτήσεις για νέα ή υπάρχοντα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
{gallery}KALAMBAKA/DIM-KOIN-SYNEDR-20-6:::0:0{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ