Ανοιχτή “πληγή” στην οδό Τρικάλων της Καλαμπάκας

-

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

ODOS-TRIKALON-VLAVI-DEYAK-2

Την προσοχή των Καλαμπακιωτών και όχι μόνο εφιστά ο φωτεινός προειδοποιητικός σηματοδότης στο ύψος της πλατείας Ρήγα Φεραίου, που βρίσκεται πάνω σε λακκούβα που έχει ανοίξει πριν λίγες ημέρες η ΔΕΥΑ Καλαμπάκας ακριβώς στη μέση του οδοστρώματος.

Άπαντες αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την λακκούβα στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας και απορούν γιατί δεν έχει ακόμη διορθωθεί η βλάβη. Οι απορίες είναι εύλογες, αλλά όλα έχουν την απάντηση τους.

Υπάρχει καταρχάς πρόβλημα στον αγωγό αποχέτευσης που περνά από το συγκεκριμένο σημείο. «Από την ερχόμενη Δευτέρα, συνεργείο της ΔΕΥΑΚ θα ανοίξει το σημείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης», μας είπε ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρο της Επιχείρησης, Ντίνος Καρακώστας.

«Μέχρι στιγμής δεν έγινε η παρέμβαση της ΔΕΥΑΚ, καθώς η κυκλοφορία στην πόλη, λόγω των εκλογών, είναι αυξημένη και δεν έπρεπε να κλείσουμε τον κεντρικό δρόμο και να σταματήσουμε την κυκλοφορία. Από τη Δευτέρα όμως θα παρέμβουμε για να διαπιστώσουμε το πρόβλημα που υπάρχει και να το αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε για λίγες ημέρες ακόμη την υπομονή των κατοίκων και των επισκεπτών, διότι το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα σε λίγες ώρες», πρόσθεσε ο κ. Καρακώστας, ο οποίος σημειώνουμε πως τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο σημείο πριν από λίγες ημέρες, όταν ένα σιδερένιο εξαρτήματα από το αποφρακτικό του Δήμου τον βρήκε στο δεξί μάτι, προκαλώντας του κάταγμα στο ζυγωματικό.

ODOS-TRIKALON-VLAVI-DEYAK-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ