Πανηγύρισε το ξωκκλήσι της Παλαιοπαναγιάς στη Βλαχάβα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ένα από τα ξωκκλήσια που πανηγυρίζουν τον Δεκαπενταύγουστο είναι και αυτό της Παλαιοπαναγιάς στην όμορφη Βλαχάβα. Ένα όμορφο εκκλησάκι λαξευμένο μέσα στο βράχο στέκει γαλήνια και δένει αρμονικά με το όμορφο και καταπράσινο περιβάλλον.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που και φέτος παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία σ’ αυτό το όμορφο εκκλησάκι σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022.
Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αρχιμ. Αλέξιος Μπουρλής και αμέσως μετά προσφέρθηκε στους παρεβρισκόμενους παραδοσιακό φαγητό που ήταν προσφορά της ενορίας της Βλαχάβας, ενώ στην προετοιμασία του χώρου συνέβαλαν και φέτος τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Παλαιοπαναγιά».

Αρκετοί ήταν αυτοί που και φέτος μας ανέφεραν το πρόβλημα με την πρόσβαση στο εκκλησάκι αυτό που γίνεται με δυσκολία από χωματόδρομο οι οποίος δεν είναι καλά συντηρημένος. Φέτος ο Δήμος Μετεώρων αλλά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας έστειλαν μηχανήματα για να διορθώσουν το δρόμο όμως, όπως μας είπαν κάτοικοι της Βλαχάβας, χρειάζεται μεγαλύτερη παρέμβαση για να μπορέσει περισσότερος κόσμος να δει τις ομορφιές της φύσης αλλά και να επισκέπτεται άνετα το πενέμορφο αυτό εκκλησάκι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ