Ανακάλεσε απόφασή της η Δημοτική Κοινότητα Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την ανάκληση της απόφασης που είχε ληφθεί στις 23/12 2013, αποφάσισε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Καλαμπάκας, αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας.

Η συνεδρίαση αφορούσε στην εξώδικη δήλωση μετά διαμαρτυρίας επιχειρηματιών της πόλη μας, με την οποία διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας να εγκρίνει την αδειοδότηση λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη συνεδρίαση τοποθετηθήκαν οι νομικοί εκπρόσωποι των δυο πλευρών, οι οποίοι και παρέθεσαν τα επιχειρήματα των πελατών τους, ενώπιων της Δημοτικής Κοινότητας.

Στο τέλος τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας κλήθηκαν να αποφασίσουν για την υπόθεση και αποφάσισαν, σύμφωνα με την πρόταση του κ. Λαΐτσα, την ανάκληση της προηγούμενης αποφάσεως τους, έως ότου εκδοθεί η τελεσίδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων.

Την πρόταση του Προέδρου κ. Ευάγγελου Λαΐτσα την ψήφισαν η κ. Σμαραγδή Νάκη και ο κ. Στέφανος Κοντογούλας, ο οποίος είπε πως πρέπει να γίνει ό,τι προβλέπει ο νόμος.

Ο κ. Πιπερίδης διαφοροποιήθηκε και είπε πως ψηφίζει και πάλι να δοθεί η άδεια όπως έχει αποφασίσει το συμβούλιο στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Από τη διαδικασία απουσίαζε ο κ. Γιάννης Αθανασούλας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ