Άνοιξε τις πύλες του το Bazaar του 3ου Πιλοτικού Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Τι πύλες του άνοιξε το απόγευμα της Τρίτης το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 3ου Πιλοτικού Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, το οποίο είναι πιο πλούσιο σε χριστουγεννιάτικα εκθέματα από τα προηγούμενα Βazaar.

Oι εκπαιδευτικοί του σχολείου φρόντισαν να κατασκευάσουν περίτεχνα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα και με πολλή όρεξη και μεράκι τα τοποθέτησαν στον χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και πλέον είναι στη διάθεση όλων μας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί από τις 17:30 έως τις 21:00.

 

Παιχνίδια για τα παιδιά που δεν έχουν

Επίσης, οι μαθητές του σχολείου μαζεύουν παιχνίδια, που μπορεί να δώσει ο καθένας μας, με σκοπό να μοιραστούν σε παιδιά οικογενειών που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν.

Στους επισκέπτες του BAZAAR διανέμεται το ακόλουθο σχετικό έντυπο:
«Μα ξέρω την αγάπη και τον πόνο
Ω! Μην το πεις κι ας μην το βάλει ο νους
Ποιος θνητός τέτοια ώρα μες στο χρόνο
στέκει αντίδικος με τους ουρανούς;

Έλατε να ενώσουμε τις καρδιές και τα χέρια μας γύρω από την Φάτνη! Ελάτε να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε αυτός ο κόσμος να γίνει αυτός που ονειρευτήκαμε. Ας σκεφτούμε ο καθένας στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτει, όλα εκείνα τα παιδιά που δεν θα χαρούν το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου. Εκείνα τα παιδιά που ο Αϊ Βασίλης δεν θα έρθει φορτωμένος να τα γεμίσει δώρα.

Ένα παιχνίδι που δεν το χρειαζόμαστε που δεν παίζουμε πλέον μαζί του, που δεν μας δίνει πλέον χαρά, μπορεί να δώσει χαρά κάπου αλλού. Τις μέρες που θα γίνεται το χριστουγεννιάτικο Bazzar στο σχολείο ο καθένας, μαθητές γονείς, εκπαιδευτικοί μπορούμε να φέρουμε το παλιό μας παιχνίδι στο σχολείο, στο «Σπίτι του Αϊ Βασίλη» έξω από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου. Όσα περισσότερα παιχνίδια συγκεντρώσουμε τόσο περισσότερη χαρά θα σκορπίσουμε. Και να θυμάστε η μεγαλύτερη χαρά είναι η χαρά που δίνεις».

Με τη λήξη του Bazzar η Διευθύντρια του Σχολείου με μια αντιπροσωπεία μαθητών θα παραδώσει τα παιχνίδια στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Φίλες της Αγάπης» για να διατεθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

 

 

3o-DIM-BAZAAR-xrist13ab12

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ