Μέσα σε μια ζεστή και ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το αποχαιρετιστήριο πάρτι των μαθητών της Γ’ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση μιας σημαντικής σχολικής διαδρομής και το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή των τελειόφοιτων.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου στον αύλειο χώρο του ΓΕΛ Καλαμπάκας, προσφέροντας στους μαθητές μια βραδιά αφιερωμένη στις αναμνήσεις, τη χαρά και την αισιοδοξία για το μέλλον.
Έπειτα από χρόνια γεμάτα μαθήματα, εμπειρίες, φιλίες και όμορφες στιγμές, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου αποχαιρέτησαν τη σχολική τους καθημερινότητα και ετοιμάζονται πλέον να ανοίξουν τα φτερά τους προς νέους στόχους, νέες προκλήσεις και όνειρα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Σταματία Μίχου, η οποία συνεχάρη τους μαθητές για την πορεία τους και τους ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η τοποθέτηση του διευθυντή του σχολείου, Γιώργου Καλλιά, ο οποίος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στους τελειόφοιτους, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη τάξη αποτελούνταν από πολύ καλά παιδιά και εκφράζοντας τις ευχές του για καλά αποτελέσματα και καλή συνέχεια σε όποιο δρόμο επιλέξουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους.
Ευχές στους συμμαθητές του για καλά αποτελέσματα και καλή συνέχεια στη ζωή τους έδωσε και ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του Σχολείου Παναγιώτης Τσανάκας.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με φαγητό, χαμόγελα, φωτογραφίες και πολλές ευχές, αφήνοντας στους μαθητές όμορφες αναμνήσεις από το τέλος μιας ξεχωριστής σχολικής διαδρομής.

























































































