Δράσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε Δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας υπό την εποπτεία καθηγητή του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας καθώς και μαθητών του που βοήθησαν στην όλη διαδικασία.

Μιλώντας ο ίδιος προς όλους τους μαθητές του σχολείου έκανε αναφορά στη μεγάλη σημασία του δάσους στη ζωή μας με τα οφέλη προς τον άνθρωπο. Αξίζουν ευχαριστίες από τον Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου προς τον Δ/ντή του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμπάκας κ. Καραπέτσα Κων/νο για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση του για συνεισφορά εκπαιδευτικού και μαθητικού προσωπικού ΤΟΥ ΕΠΑΛ, ώστε να γνωρίσουν οι μικροί μαθητές του Δημοτικού σχολείου την όλη διαδικασία δενδροφύτευσης καθώς και αρκετές πληροφορίες σχετικές με τα δέντρα και τη σημασία του πράσινου στη ζωή μας.

Επίσης την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, οι τάξεις Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ του σχολείου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στα εργοστάσια παραγωγής αναψυκτικών «ΚΛΙΑΦΑ» στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων καθώς και στο εργοστάσιο παραγωγής ημίσκληρων τυριών «ΟΜΗΡΟΣ» στη Μεγάρχη Τρικάλων με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου κ. Βλάχου Αθανάσιου.

Ο Δ/ντής
Χρήστος Καραγεώργος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ