Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των υποτροφιών στη Βιβλιοθήκη

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου η εκδή-λωση απονομής υποτροφιών του «Προγράμματος Υποτροφιών Προπτυχιακών και Μεταπτυχια-κών Σπουδών» της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας και του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσιγκτον, το οποίο τελούσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Τις υποτροφίες απένειμε στους επιτυχόντες η Πρόεδρος της KDK, κα. Κατερίνα Δημου-λά-Μέρριαμ, ευχόμενη σε όλους καλή σταδιοδρομία. Συνολικά απονεμήθηκαν πέντε (5) υποτ-ροφίες πλήρους φοίτησης, δυο (2) προπτυχιακών σπουδών στα επιστημονικά πεδία της Πληρο-φορικής και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και τρείς (3) μεταπτυχιακών σπουδών στα αντίστοιχα πεδία της Πληροφορικής και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο πεδίο της Κυβερνοασφάλειας.
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της KDK κ. Απόστολος Ηλιόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού κ. Ιωάννης Μπουτίνας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων κ. Νικόλαος Φωλίνας, ο Αντιδή-μαρχος Καθαριότητας, Καθημερινότητας και Πρασίνου κ. Δημήτριος Κόττης,, καθώς και φίλοι και συνεργάτες της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας.
Συγχαίρουμε όλους τους υπότροφους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές τους!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ