Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Penny Marathon

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Δόθηκε σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 το πρωί από το Καστράκι η εκκίνηση του Penny Marathon που αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Καλαμπάκα. Το Penny Marathon, είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων στην Ελλάδα και την αναγνώριση του έργου των εκατοντάδων εθελοντών που προσπαθούν για την καλή διαβίωση των ζώων στην χώρα μας.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν μεγάλη και ο κύριος σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα από τις πολύτιμες δωρεές του κόσμου για να γίνουν στειρώσεις. Για το λόγο αυτό σε κεντρικό σημείο της πλατείας του Καστρακίου αλλά και της πλατείας Ρήγα Φεραίου είχε τοποθετηθεί και ο κουμπαράς της εκδήλωσης.

Οι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση (πεζοπορία, τρέξιμο και ποδηλασία) μετά από μία ώρα περίπου τερμάτισαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης και επικοινωνίας ήταν: Ο επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» και υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος, η Ελισάβετ Μιμικέλλη και η Ομάδα «Φίλοι των αδέσποτων».

Ο κ. Αβραμόπουλος πριν την εκκίνηση του Penny Marathon καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους. Ευχαρίστησε επίσης όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους να απολαύσουν τις διαδρομές. Κατά τον τερματισμό στην πλατεία Ρήγα Φεραίου έδωσε τα αναμνηστικά σε όσους συμμετείχαν σ’ αυτή τη σημαντική εκδήλωση και ευχήθηκε και του χρόνου να είναι πάλι όλοι εκεί για να στηρίξουν τα αδέσποτα.

Τo Penny Marathon ξεκίνησε στην Αθήνα, το 2012 και πιστεύουμε ότι είναι ο μοναδικός μαραθώνιος τέτοιου είδους σε όλο τον κόσμο, ενώ Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τους πολύτιμους χορηγούς μας και τις απλόχερες δωρεές του κόσμου χρησιμοποιούνται για τα διάφορα στάδια της διαδικασίας της διάσωσης ενός αδέσποτου αλλά κυρίως για στειρώσεις καθώς μόνο έτσι μπορεί να περιοριστεί και να μη συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των αδέσποτων στην Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ