Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ η δημοπράτηση της σύνδεσης των παροχών με το νέο δίκτυο ύδρευσης στην Καλαμπάκα

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Εγκρίθηκε ομόφωνα, από τα παρόντα μέλη, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Μετεώρων η δημοπράτηση και κατάρτιση όρων διαγωνισμού για τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση σύμβασης για την υπηρεσία «Συνδέσεις παροχών ύδρευσης πόλης Καλαμπάκας», προϋπολογισμού εργασιών με το Φ.Π.Α. 290.180,77 €.

Η συνεδρίαση, στην οποία να σημειωθεί ότι δεν παραβρέθηκαν τα μέλη της Αντιπολίτευσης, ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΜ ο οποίος είπε πως το έργο το περίμεναν όλοι οι συμπολίτες μας και λυπάται που δεν βρίσκεται στη συνεδρίαση η αντιπολίτευση. Είναι γεγονός ότι υπήρχε μια καθυστέρηση που υπήρχε στο Δήμο αλλά και στον εργολάβο που άργησε να παραδώσει το έργο. Η τεχνική υπηρεσία δεν είναι την απαιτούμενη εμπειρία και έπρεπε να βρεθούν και τα χρήματα.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο μηχανικός της εταιρείας κ. Βασίλης Τσαρούχης ο οποίος αναφέρθηκε στο τεχνικό κομμάτι της μελέτης. Όπως είπε ο κ. Τσαρούχης δεν υπήρχαν στοιχεία από το δίκτυο αλλά με τη βοήθεια των καταμετρητών συλλέχτηκαν τα στοιχεία για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του δικτύου.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε το μέλος της ΔΕΥΑΜ και μηχανικός κ. Γιάννης Χολέβας ο οποίος είπε πως πρέπει κατά τη διάρκεια του έργου να υπάρχει ένας μηχανικός του δήμου που θα απασχοληθεί αποκλειστικά με το έργο για να συντονίζει το έργο. Να σημειωθεί ότι σε ερώτηση του κ. Χολέβα προς τον κ. Τσαρούχη για το πλήθος των παροχών ο κ. Τσαρούχης απάντησε πως είναι περίπου 4.700 ενεργές.

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Ντίνος Καρακώστας είπε πως εύχεται να κυλίσουν όλα ομαλά και να μην υπάρχουν πάλι προβλήματα στο δίκτυο και υπάρχουν και πάλι σπασίματα και διακοπές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ