Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Ονείρατα της άκαυτης και της καμμένης Σμύρνης”

Ο Σύλλογος “ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ” πραγματοποίησε την εκδήλωση «Ονείρατα της άκαυτης και της καμμένης Σμύρνης», Ένα μουσικό οδοιπορικό τιμής και μνήμης στον ελληνισμό της Μικράς Ασίας, που θα πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Μετεώρων.
Τραγούδησαν οι: Ζαχαρίας Καρούνης και Κωνσταντία Λάσκου

Έπαιξαν οι μουσικοί: Αποστόλης Σακκάς (μπουζούκι – τζουράς), Γιώργος Αγγέλης (βιολί), Γιώργος Ντίνας (κρουστά), Γιώργος Ρέτος (λαούτο – ακουστική κιθάρα), Κώστας Δριτσέλης (κιθάρα), Ραφαηλία Ντίνα (κανονάκι), Χρήστος Κιτσόπουλος (κλαρίνο), Καλλιόπη Μισαρλή (κιθάρα – φωνή)
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κωνσταντία Λάσκου
Ηχοληψία: Γιώργος Αδάμος
Φωτισμός: Βαγγέλης Τζουβάρας

Βράβευση μαθητών του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας
Πριν την έναρξη της εκδήλωση έγινε η απονομή των βραβείων και των επαίνων στους συμμετέχοντες οι οποίοι διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής που προκήρυξε το Δεύτερο Γυμνάσιο Καλαμπάκας υπό την αιγίδα της Μητροπολιτικής Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων καθώς και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, με την εόρτια ευκαιρία της διακοσιετηρίδας από το σημαντικότατο γεγονός της επαναστατικής προσπάθειας των Ελλήνων με σκοπό την απελευθέρωσή τους. Την βράβευση έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ