Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων – Πρόβλημα με το γήπεδο του Καστρακίου

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Ομόφωνα εγκρίθηκαν όλα τα θέματα της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων που συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του Δημάρχου Μετεώρων:

– Η επικύρωση της υπ’ αριθ. 275/2022 απόφασης του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων για τον ορισμό Πληρεξουσίου Δικηγόρου για την υποστήριξη προσφυγής ανάκλησης του Δήμου Μετεώρων ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Πρόκειται για το θέμα του γηπέδου Καστρακίου, για το οποίο η Επιτροπή που έκανε τον συμβατικό έλεγχο στα Τρίκαλα έχει σταματήσει τη διαδικασία, καθώς υποστηρίζει ότι πρόκειται για έργο και όχι για προμήθεια, όπως αναφέρεται. Πρόκειται για ενταγμένη από την προηγούμενη δημοτική Αρχή πρόταση στον άξονα «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» με τίτλο «Εξειδικευμένη βελτίωση & συντήρηση αγωνιστικού χώρου στο Καστράκι του Δήμου Μετεώρων». Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής σημείωσε ότι υ υπόθεση θα εξεταστεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο στις 7 Ιουνίου. «Πιστεύω ότι θα πετύχουμε την ανάκληση της απόφασης. Διαφορετικά, πρέπει να δημοπρατηθεί ξανά, αυτή τη φορά ως έργο.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε ότι πρέπει να εξεταστεί σε τι στηρίχτηκε η Επιτροπή των Τρικάλων και ποιος φταίει για την εξέλιξη αυτή.

– Οι όροι διακήρυξης του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5089268, προϋπολογισμού 632.000 ευρώ και του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5089269, προϋπολογισμού 282.000 ευρώ. Το επόμενο βήμα είναι οι δημοπρατήσεις των έργων, για τις οποίες ορίστηκε και η επιτροπή.

– Η μετακίνηση τμήματος της Μουσικής Σχολής, αποτελούμενο από 30 άτομα, στη Γερμανία στην περιοχή της Δρέσδης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ