Σύσκεψη στο Δημαρχείο Μετεώρων με θέμα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο Δημαρχείο του Δήμου Μετέωρων με αφορμή την διεξαγωγή του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2022.

Στη σύσκεψη αυτή έγινε ενημέρωση από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Ευάγγελο Λαφαζάνη, τον Αστυνόμο Α΄ κ. Αναγνώστου Στέφανο και τον Αρχιφύλακα κ. Παύλο Κοσμίδη για τις λεπτομέρειες που αφορούν στο κομμάτι των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας κατά την ημέρα διεξαγωγής του ΕΤΑΠ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Φωλίνας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμπάκας κ. Αθανάσιος Σινάνης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Βλαχάβας κ. Γεώργιος Ντιναπόγιας.

 

Το ΕΤΑΠ της Καλαμπάκας (01/05)

Καλαμπάκα – Ιωάννινα
ΠΟΛΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
ΠΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 154,5ΧΛΜ
ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ: 2627Μ.

Η πέμπτη και τελευταία ημέρα του 19ου ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, είναι εκείνη που θα κρίνει τον νικητή της γενικής κατάταξης. Πρόκειται για το «βασιλικό» ετάπ της διοργάνωσης. Παρότι χιλιομετρικά είναι το πιο μικρό -154,5- είναι το δυσκολότερο, με 2.627 υψομετρικά και το πέρασμα από την Κατάρα στα 1700 μ. (υψηλότερο σημείο γύρου)!

Σημεία ενδιαφέροντος:
16.7 χλμ.: 1ο ενδιάμεσο σπριντ / Μετέωρα
69.0 χλμ.: ΚοΜ 1 – Κατ. 1 / Κατάρα
120.9 χλμ.: ΚοΜ 2 – Κατ. 3 / Μαζιά
136.0 χλμ.: 2ο ενδιάμεσο σπριντ / Λίμνη Παμβώτιδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ