Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή πίτας της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή μελών και φίλων της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας στην πεζοπορία και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της, που έγινε στο άγαλμα του Παπα-Θύμιου Βλαχάβα που βρίσκεται στο πλάτωμα απέναντι από το μοναστήρι της Υπαπαντής.

Οι πεζοπόροι ξεκίνησαν από το πάρκινγκ του μοναστηριού του Αγίου Νικολάου Αναπαυσά και έφτασαν μέχρι το άγαλμα του Παπα-Θύμιου, διασχίζοντας το μονοπάτι που περνά κάτω από τους βράχους των Μετεώρων.

Την πίτα έκοψαν οι κύριοι Κώστας Γκόβαρης και Βαγγέλης Αδάμος.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι Βαγγέλης Αδάμος, Φρόσω Νάτση, Χρήστος Μπαταλογιάννης, Γιώργος Βαΐου και Κώστας Λιώλιος, υπεύθυνοι τομέων της Λέσχης, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά και πάντα ψηλά.

Μέσω του αντιπροέδρου κ. Βαγγέλη Αδάμου, μήνυμα έστειλε και ο πρόεδρος της Λέσχης Άρης Μητρονάτσιος, ο οποίος λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Ο κ. Μητρονάτσιος ευχαριστώντας τα μέλη και τους φίλους της ΟΛΚ για τη συμμετοχή τους, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πάντα ψηλά.

Η πίτα μοιράστηκε σε όλους, και το φλουρί βρήκε η κυρία Αρετή Ντιναπόγια-Τσιμπούρα. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα δώρο προσφορά του καταστήματος FEMINA της κυρίας Φρόσως Νάτση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img