Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Η Σώτη Τριανταφύλλου στη Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων

- ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -

Το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου, τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν μέσω διαδικτύου με τη γνωστή συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλ-λου. Εξέφρασαν σκέψεις και απορίες σχετικά με τις πολυδιάστατες ιστορίες που εκτυλίσσονται στα βιβλία της, ενώ αναφέρθηκαν και στο ιδιαίτερο ύφος γραφής της.
Όπως ανέφεραν τα μέλη, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι πρωταγωνιστές των έργων, που είναι άτομα που θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο, χωρίς περιορισμούς, μακριά από υποκρισίες, θρησκοληψία και κοινωνικές συμβάσεις, ενώ εξομολογήθηκαν ότι στα πρόσωπα των ηρώων εντόπισαν στοιχεία του εαυτού τους.
Η συγγραφέας συζήτησε διάφορα θέματα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου με τους συμμετέχοντες με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο «Σικελικό ειδύλλιο», στο οποίο γίνεται ανα-φορά σε αξίες, τη φιλία, τον έρωτα, τα δομικά στοιχεία της κοινωνίας και την υποκρισία του νό-μου.
Ευχαριστούμε πολύ την κα Τριανταφύλλου για την εποικοδομητική συζήτηση και ευχό-μαστε στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και δια ζώσης. Επίσης, ευχαρισ-τούμε τις εκδόσεις Πατάκη για τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ